27 April 2024
Scramble

Με Επιτυχία ο 4ος αγώνας του περιφερειακού πρωταθλήματος Scrable Αν. Μακεδονίας-Θράκης

Επιτυχία με το Ε κεφαλαίο!
Απόλυτα επιτυχημένη κρίθηκε η προσπάθεια της Μοτ/κης Λέσχης της Ξάνθης καθώς  τη Κυριακή 17-11-2013 διοργάνωσε ένα εκπληκτικό αγώνα
scrable, σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών(37) και θεατών  στους μέχρι τώρα διοργανωθέντες αγώνες του περιφερειακού πρωταθλήματος σκραμπλ  Αν. Μακεδονίας-Θράκης.

του Νίκου Ντούτση

DSCN4516

Σε μια σωστά ʽʼκορδελιασμένηʼʼʼ διαδρομή που περιελάμβανε κομμάτι της πίστας μοτοκρος ,εμπόδια τύπου extremeenduro(κορμούς-λάστιχα-τσιμεντένιους κυλίνδρους) και διαδρομή S εκτός πίστας αλλά και κάθοδο στο ποτάμι με αρκετά απαιτητική διαδρομή στην άμμο .Στα εκτός τερρεν αξιοσημείωτα η ύπαρξη και δεύτερου ασθενοφόρου αλλά και το επι τη πράξη παρόν του Ερυθρού Σταυρού.

DSCN4625

 

Εκκίνηση δόθηκε στις 11:30 με τις κατηγορίες  SSenior και SExpert να ξεκινάνε πρώτες ενώ τις S1 και S2 ένα λεπτό αργότερα.

 

Τη κούρσα οδήγησε για πέντε γύρους ο περσινός ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ πρωταθλητής της ΜΧ openK.Κιουτσούκωστας με τον τοπικό Μ.Καρασακαλίδη να ακολουθει δεύτερος για 4 γύρους ενώ ποίο πίσω μετά από κακή εκκίνηση αναριχώταν ο Καβαλιώτης Β.Πακαταρίδης που στον έκτο γύρο πέρασε πρώτος  για να χάσει τη θέση μόνο κατά τη διάρκεια του ανεφοδιασμού από τον Καρασακαλιδη στην οποία επέστρεψε αμέσως μετα.Στις πιο πίσω θέσεις τις γενικής   μετα από εγκατάλειψη του Κιουτσουκωστα τρίτος τερμάτισε ο Αγγ.Συμεονίδης και τέταρτος ο τοπικός Αλ.Μπαλόγλου.   

100_2429

 

 Θεατές και οδηγοί έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος την 8η του Δεκέμβρη στην Αλεξ/πολη.

 

Ρεπορταζ: dou37 – φωτογραφίες : makiszoo

DSCN4628

 

Αποτελέσματα κατηγοριών                                                                                                

1Ος Γενικής ΠΑΚΑΤΑΡΙΔΗΣ Β.
2Ος   -//-   ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙΔΗΣ Μ.
3Ος -//-   ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Α.

SSENIOR   

1ος ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙΔΗΣ Μ.

2Ος ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Α.

3Ος ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ Α.

s-senior

 

SEXPERT

1Ος ΠΑΚΑΤΑΡΙΔΗΣ Β.

2Ος ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

3Ος ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ

 

sexpert

 

S1

1Ος ΣΑΡΑΝΤΗΣ

2Ος ΟΡΤΑΞΙΔΗΣ

3Ος ΑΔΕΝΟΓΛΟΥ

s1

 

 

 

S2

1Ος ΠΑΤΣΟΣ

2Ος ΛΟΥΛΕΣ

3Ος ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

s2

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events