20 April 2024
EnduroΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με επιτυχία έγινε το 2ο Enduro Meeting στην Ανάβυσσο στις 8/12/2013 VIDEO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στην Ανάβυσσο έγινε το 2ο  Enduro Meeting που διοργάνωσε το dirtbike.gr σε συνεργασία με το Off Road Team.

 VIDEO  2ο  Enduro Meeting

IMG_3156

 

Ο κόσμος πολύς, οι συμμετοχές πολλές – περίπου τις 410 – και τα χαμόγελα πολλά.

Η διοργάνωση είχε φροντίσει να υπάρχουν διαδρομές για όλα τα επίπεδα των οδηγών. Από αυτά που έλεγαν οι ίδιοι οι οδηγοί η διαδρομές ήταν φανταστικές, εμείς περιοριστήκαμε στον χωρο της παραλίας όπου ήταν συγκεντρωμένοι όλοι, οδηγοί, τέντες και ομάδες. Σχεδόν άπαντες που ασχολούνται με το χώμα ήταν εκεί με τέντες-περίπτερα παρουσιάζοντας τα προϊόντα τους εκτός των άλλων.

IMG_3189

Στον χώρο υπήρχε μια ειδικά διαμορφωμένη μικρή πίστα Trial με τεχνητά εμπόδια, όπως κάδοι, τσιμεντένιοι σωλήνες και ένα αυτοκίνητο,  όπου οι Λευτέρης Καρέτσος, ο Λευτέρης Πίππος και ο Δημήτρης Ζουγανέλης πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα σε μια επίδειξη Freestyle Trial.

IMG_3339
Επίσης είδαμε ένα νέο ηλεκτρικό Trail της OSET, ο Λευτέρης Πίππος μας υποσχέθηκε πως θα μας κάνει μια παρουσίαση για το BikerSpirit!

IMG_3590

Η εταιρία BETA παρουσίασε τα νέα μοντέλα του 2014 ενώ παράλληλα είχε επίσημο καλεσμένο τον Luís Correia τον εργοστασιακό οδηγό της Beta στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Επίσης εκεί ήταν και ο οδηγός της Beta και πρωταθλητής Ελλάδας Ηλίας Κυριλής. Σε επόμενα άρθρα θα παρουσιάσουμε την συνέντευξη τύπου αλλά και τις συνεντεύξεις με τους δυο εργοστασιακούς οδηγούς και πρωταθλητές της Beta.

IMG_3449

Μουσική έπαιζε το τεράστιο φορητό στούντιο –  φορτηγό της Red Bull, ενώ εμβόλιμα έγινε και το «2 ροκ φεστιβάλ»

IMG_3397

Στο Blue Deep Café, που ήταν το κέντρο του Enduro Meeting υπήρχε   καντίνα με σουβλάκια για όλους τους επισκέπτες και τις παρέες όσων συμμετείχαν στην εντουροβόλτα.

Το 2ο  Enduro Meeting έκλεισε με την κλήρωση όπου ένας και μόνο τυχερός κέρδισε πολλά δώρα αξίας πάνω από 700 ευρώ!

IMG_3228

Η διοργάνωση και η φιλοξενία ήταν πολύ καλή και άφησε υποσχέσεις για του χρόνου με ένα 3ο  Enduro Meeting!

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events