28 March 2024
Enduro

Κύπελλο ENDURO Ν. Ελλάδος, 13/5/12, Αγ. Θεόδωροι , αποτελεσματα, video & φωτο

Την Κυριακή 13/5/2012 διοργανώθηκε ο 2ος αγώνας του Κυπέλλου ENDURO Ν. Ελλάδος στους Αγ. Θεόδωρους , το 1ο της περιοχής για φέτος

Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αγίων Θεοδώρων διοργάνωσε έναν πολύ καλό αγώνα σε  μια όμορφη διαδρομή στο βορειοανατολικό άκρο της Κορινθίας, στα σύνορα με τον Ν. Αττικής,

Η έναρξη και ο τερματισμός του αγώνα, έγιναν στην την πλατεία Σημίτη των Αγ. Θεοδώρων όπου ήταν και το  «park ferme» του αγώνα. Η διαδρομή  είχε μήκος 105 χλμ περίπου που αποτελούνταν από 3 γύρους των 32 χλμ με μια ειδική των 3 χλμ, στην άκρη της θάλασσας που την πέρασαν  4 φορές, (την πρώτη αναγνωριστική ) και μετά οι αναβάτες ανέβαιναν στις όμορφες πλαγιές των Γερανείων!

Στον αγώνα υπήρχε ένα σημείο ανεφοδιασμού μετά την ειδική διαδρομή.

Οι κατηγορίες  (μοτοσυκλετών-αθλητών) ήταν :

Ε1   :  δίχρονες έως 144 cc,  τετράχρονες έως 250 cc
Ε2   :  δίχρονες  175-250cc,   τετράχρονες 290-450cc
E3   :  δίχρονες 270+ cc,       τετράχρονες 480-650 cc
ES   :  Όσοι αθλητές/τριες ήταν άνω των 40 ετών ανεξαρτήτως μοτοσυκλέτας
Ε CHAMPION: Όσοι αθλητές/τριες είχαν τερματίσει στις 6 πρώτες θέσεις  της κατηγορίας τους στο πρωτάθλημα στα 6 τελευταία χρόνια σε όλα τα πρωταθλήματα ENDURO που έχουν διοργανωθεί στην Ελλάδα.

 

 

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 11:30 ακριβώς με τους πρώτους να κλοτσάνε μανιβέλα στους 25+οC. Η διαδρομή ουσιαστικά ξεκίναγε από την ειδική (απ’ όπου είναι και το βιντεάκι μας) με μπόλικη σκόνη και συνεχιζόταν στα όμορφα δάση των Γερανείων.

Η διοργάνωση άψογη (πολλά τεράστια ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ στη Λε.Μ.Α.Θ. για το θέαμα που μας πρόσφερε, αλλά και την βοήθεια που είχε φροντίσει να υπάρχει μέσα στο βουνό ώστε να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο) ,  οι αγωνιζόμενοι τα έδωσαν όλα, οι συμμετοχές πολλές (πάνω από 90)… μία τέλεια Κυριακή!

 

 

 

 

Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και αυτό μπορεί να το δει κανείς εύκολα από τους χρόνους κάθε κατηγορίας και πόσοι αναβάτες ήταν μια ανάσα ο ένας από τον άλλον .

Όπως ήταν φυσικό η κατηγορία Champion είχε τους καλυτέρους χρόνους και καθόλου τυχαίο ότι οι 6 πρώτοι της κατηγορίας Champion ήταν και οι 6 πρώτοι της γενικής κατάταξης !

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγινε στον χώρο του τερματισμού και  ακλούθησε η απονομή των νικητών στον ίδιο χώρο με το κλασικό παρεΐστικο κλίμα των διοργανωτών. Βλέποντας τις συμμετοχές σκέφτομαι πόσος κόσμος ασχολείται με το χώμα στην Ελλάδα (και ειδικά τα τελευταία χρόνια) αλλά ποτέ δε χάνει τη κουλτούρα του βουνού… Όλοι ΜΙΑ παρέα!

 

 

 

 

 

 

 

 

Κύπελλα πήραν 3 πρώτοι κάθε κατηγορίας και όλοι όσοι τερμάτισαν  πήραν μετάλλιο, αλλά σίγουρα δεν έχασαν και όσοι παρευρέθησαν σαν θεατές. Απόλαυσαν θέαμα σπάνιο, στην ειδική πολύ χώμα και σκόνη , ευχαριστήθηκαν το μπανάκι τους, τις παγωμένες μπύρες και την φοβερή παρέα.

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ >>>

FULL VIDEO, Κύπελλο ENDURO Ν.Ελλάδος, 13/5/12, Αγ. Θεόδωροι

 

Κύπελλο ENDURO Ν.Ελλάδος, 13/5/12, Αγ. Θεόδωροι TRAILER

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=KKrmnwoNm1o&feature=plcp”]

 

 

Και εις άλλα με υγεία παίδες!

Αναλυτικα αποτελεσματα

Start List

ΕΙΔΙΚΗ 1 – ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ

ΕΙΔΙΚΗ 2

ΕΙΔΙΚΗ 3

ΕΙΔΙΚΗ 4

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ E1 E2 E3 CH ES

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ E1 E2 E3 CH ES
——————————–

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events