19 April 2024
KTM

ΚΤΜ Supermotard & Enduro με 180hp στα 180kg

Ο Τσέχος βελτιωτής Jiri Heinek είναι άνθρωπος που θέλει να βάζει στις δημιουργίες του τη δική του πινελιά. Σκέφτηκε λοιπόν να δημιουργήσει SM και Enduro εκδόσεις, βασισμένες στο Streetfighter KTM Super Duke 1290 και Super Adventure. 

KTM_Megamoto_001_2

Η υλοποίηση της ιδέας του απαιτούσε την τοποθέτηση ενός μπροστινού συστήματος από Super Adventure πάνω στο λαιμό του πλαισίου SDR, τον οποίο έκοψε και κόλλησε σε τέτοιο σημείο που να δίνει χώρο για τις διαφορετικές διαδρομές της ανάρτησης.

KTM_Megamoto_001_7

Για την συνεργασία της πίσω ανάρτησης με το υπόλοιπο σύνολο προχώρησε στην εξαγωγή του μονόμπρατσου του SDR και στην τοποθέτηση ενός ψαλιδιού με νέα έδραση από το SA.

KTM_Megamoto_001_3

Οι ουσιαστικές αυτές αλλαγές άρχισαν να δίνουν μορφή στο εν λόγω concept. Για να μπορέσει όμως να ταιριάξει το σύνολο της μοτοσικλέτας στο κάθε τερέν, χωρίς να χαλάσει τη γεωμετρία της, έπρεπε να βρει μια λύση και με τους τροχούς. Έτσι προχώρησε στην τοποθέτηση ζαντών διαστάσεων 19inch μπροστά (με μονή δισκόπλακα) και 17inch πίσω, ώστε η μετατροπή από Enduro σε Super Motard  να πραγματοποιείται μόνο με την αλλαγή ελαστικών.

KTM_Megamoto_001_4

Δούκας όμως χωρίς φωνή και σπέσιαλ στοιχεία, δεν γίνεται…

KTM_Megamoto_001_1

Για το λόγο αυτό τοποθετήθηκε νέα εξάτμιση της εταιρείας RP Motorsport Exhaust Tuning, καθώς επίσης και διάφορα Carbon & Power Parts από την εταιρεία KTM προκειμένου η μετατροπή αυτή να φτάσει στο τελικό στάδιο!!!

KTM_Megamoto_001_6

KTM_Megamoto_001_5

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events