28 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΛΕΣΧΕΣΜΟΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κοπή πίτας απο το Tmax hellas club στο OASIS CAFE το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2014!

Για το καλό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά το Tmax hellas club το μόνο club το οποίο επαναπροσδιόρισε την έννοια της ομαδικότητας και της αληθινής μηχανοκίνητης παρέας προσκαλεί τα μέλη του και τους φίλους του στην κοπή της πίτας για τον καινούριο χρόνο!

tmxclub-logoΤο Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2014, στις 21:00 τα μέλη του Τmax Ηellas club θα υποδεχτούν τους φίλους τους στο OASIS CAFE για να κόψουνε μαζί την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Το OASIS CAFE αποτελεί το καλύτερο μέρος για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ΜΑΣ
καθώς προσφέρει την καλυτέρη ατμόσφαιρα, μουσική και φαγητό καλωσορίζοντας την ομάδα μας. Και μπορούμε να πουμε πως ειναι το ΣΤΕΚΙ ΜΑΣ! Καθώς κάθε εβδομάδα φιλοξενεί τις συναντήσεις ΜΑΣ. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο μπουφές ειναι ευγενική χορηγία του OASIS CAFE.

Με όλα όσα έχουμε οργανώσει τα μέλη μας θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν δώρα και προσφορές καθώς κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξουν πολλά δώρα προσφερόμενα απο τα μέλη και χορηγούς μας.
Οι οποιοί είναι πάντα στο πλευρό μας και μας στηρίζουν σε κάθε μας εκδήλωση. Τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε γιορτινή ατμόσφαιρα και να περάσουμε καλά.

Σας περιμένουμε…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: info@tmaxhellas.gr

.

 

 

tmx-pano

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events