19 April 2024
Cross-Country Rallies

Κατάρ – Sealine Cross-Country Rally 17 εως 21/4/2012

Από το  Σάββατο17 έως 21 Απριλίου 2012 θα πραγματοποιηθεί το Sealine Rally Cross-Country στο Κατάρ. Το αραβικό εμιράτο θα φιλοξενήσει ένα γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος  για πρώτη φορά, σε μια διαδρομή που αποτελείται από μια απλή διαδρομή και τέσσερεις ειδικές συνολικού μήκους 1.340 χιλιόμετρων. Αμμόλοφους και την έντονη ζέστη  περιμένουν τους αναβάτες

Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Marc Coma, αναβάτης Repsol πηγαίνει για δεύτερη νίκη στη σεζόν 2012.

Μετά από μια νίκη στο πρόσφατο αγώνα που  άνοιξε της σεζόν στο Abu Dhabi Desert Challenge, ο Marc Coma είναι αισιόδοξος για τις πιθανότητες του στο Κατάρ. Ο αναβάτης της Repsol θα είναι στη δράση για πέντε ημέρες με  ένα KTM 450 Rally Κύριοι αντίπαλοι του είναι οι Ισπανοί  Joan Barreda και Jordi Viladoms, Πορτογάλοι Paolo Gonçalves και Rubén Faria.

Ο Marc Coma:
“Είμαστε σε μεγάλα κέφια στο δεύτερο αυτό αγώνα της σεζόν. Έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Υπάρχουν μερικά άγνωστα για μένα, γιατί αυτή είναι μια νέα χώρα για μένα και μια έρημο στην οποία δεν έχω οδηγήσει ποτέ πριν, είναι διαφορετική, για παράδειγμα, από το  Αμπού Ντάμπι, παρά του ότι οι δύο χώρες είναι τόσο κοντά μεταξύ τους.

Θα έχουμε ένα δύσκολο έδαφος εδώ, με βράχια και περισσότερο την ανάγκη να είμαστε σε εγρήγορση από την αρχή και δεν υπάρχει περιθώριο για λάθη. Θα πρέπει να πιέσουμε σκληρά από την αρχή ».

Ενημέρωση Live  http://vulcain.iritrack.net/tdcom/eviewer/qatar12/

Aποτελέσματα http://timing.sporttraxx.com/races/sealine-bikes-2012/#itinerary

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GF©BikerSpirit

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events