16 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2013Φιλικοί Αγώνες

Θετική η πορεία της Wolf-Racing στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2013!

Δελτιο τυπου wolf-racing: Το 2013 το κατάστημα μας wolf-racing συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας με δυο εξαιρετικούς οδηγούς, τον ταχύτατο Φώτη Τσαλίκη με μια HONDA CBR1000RR χρησιμοποιώντας τις κορυφαίες αναρτήσεις της OHLINS βελτιωμένες από τον Νο1 βελτιωτικό οίκο στο κόσμο ANDREANI-GROUP, όπως επίσης και ένα μεθοδικό όσο και γρήγορο Βασίλη Γερακίτη με την κορυφαία BMW S1000RR  χρησιμοποιώντας τις επίσης κορυφαίες αναρτήσεις της Αγγλικής K-TECH.

IMG_9436

Στον τελευταίο αγώνα, που δώσανε οι οδηγοί μας και τα καλύτερα αποτελέσματα, είχαμε έναν Τσαλίκη να στρίβει 4ος ξεκινώντας από την 3η θέση της σχάρας εκκίνησης έχοντας μπροστά του τους Γκιζίνο-Μαρκεσίνη-Σπηλιώτη. Μετά την άτυχη πτώση του συναθλητή μας Γιώργου Μαρκεσίνη κράτησε την 3η θέση με μεθοδικό και σταθερό ρυθμό όμως αυτό δεν ήταν αρκετό και ένα λάθος στα φρένα στην Κ10 του στέρησε προς στιγμήν το βάθρο.

IMG_9653

Όμως με την ίδια μεθοδικότητα και σταθερότητα επανέκτησε την διάφορα ανέβασε ρυθμό πέρασε μπροστά από τον Γιώργο Παπασταύρου με τη DUCATI έκανε άνετα διάφορα ασφαλείας και πήρε το πρώτο βάθρο της χρονιάς, τερματίζοντας αυτομάτως και στην 4η θέση της γενικής κατάταξης.

IMG_7539

Ο συναθλητής Βασίλης Γερακίτης δεν κατάφερε να συμμετάσχει καθότι είχε μια πτώση στα δοκιμαστικά που δεν του επέτρεψε να επανεκκινήσει τη μοτοσυκλέτα του λόγω μηχανικής βλάβης. Εμείς τον ευχαριστούμε για το εκπληκτικό 58.9 που κατάφερε δείχνοντας ότι μπορεί να παλέψει για κάτι περισσότερο!

IMG_3585

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το TEAM TSALIKIS και στον Βασίλη Γερακίτη για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, αλλά και σε όσους άλλους αθλητές μας εμπιστεύτηκαν σε αυτή μας την πρώτη χρονιά στο Π.Π.Τ. ξέροντας ότι το θέμα ανάρτηση είναι ίσως το πιο βασικό σε ένα τέτοιο αγώνισμα..

IMG_7609

Ελπίζουμε για το μέλλον με ακόμα πιο έντονη παρουσία..

IMG_3616

Να επισημάνουμε οτι οι εταιρίες ANDREANI-GROUP και K-TECH αντιπροσωπεύονται κατ’αποκλειστικότητα από το κατάστημα wolf-racing προσφέροντας με αυτό το τρόπο στους καταναλωτές απόλυτα κορυφαία ποιότητα εργασιών.

IMG_0028

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events