28 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2013

Θετική Εμφάνιση στην Τρίπολη της Ducati Panigale 1199SSTK της KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM!

Δελτίο Τύπου Ducati:  Στον τελευταίο Αγώνα της χρονιάς που έγινε στο αεροδρόμιο της Τρίπολης, ο 18χρονος Γιώργος Παπασταύρου, έδωσε φοβερή μάχη πάνω στην Ducati Panigale 1199SSTK της KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM!

_MG_7801

Ο μικρότερος οδηγός της μεγάλης κατηγορίας Superstock του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, ξεκίνησε στον πρώτο γύρο του Αγώνα της Τρίπολης στην 6η θέση, για να κάνει βρει αμέσως καλό ρυθμό και να κάνει δυνατά προσπεράσματα για να ανεβεί 3ος. Κράτησε δυνατά αυτή τη θέση μέχρι το τέλος του 25ου γύρου – από τους 28 που διαρκεί ο Αγώνας – όταν ένα μικρό λάθος στο φρενάρισμα, τον άφησε 4ο για τους 3 τελευταίους γύρους του Αγώνα. Δεν ανέβηκε στο βάθρο, άφησε όμως εξαιρετικές εντυπώσεις, ιδιαίτερα για το προσπέρασμα από την εξωτερική στην προτελευταία δύσκολη στροφή της πίστας, όταν ανέβηκε 3ος! Μάλιστα σημείωσε τον 3ο ταχύτερο του Αγώνα και κάποια στιγμή στη μέση του ήταν ταχύτερος από όλους. Η πρώτη χρονιά της παρουσίας οδηγού και ομάδας στην κορυφαία κατηγορία, έκλεισε θετικά, με την 6η θέση στην τελική βαθμολογία του Πρωταθλήματος.

Στον Αγώνα κέρδισε ο Άρης Γκιζίνος, ενώ Πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Λευτέρης Πίππος.

IMG_9362

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ – 4oς, Ταχύτερος Γύρος 58.120

“Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα το Σάββατο στις Κατατακτήριες με την επιλογή της μαλακής γόμας του ελαστικού και έτσι την Κυριακή ξαναγυρίσαμε στις ρυθμίσεις του προηγούμενου αγώνα και σε ένα λίγο σκληρότερο λάστιχο. Από τον πρώτο γύρο ένιωσα καλά πάνω στην Ducati μου και αμέσως ο ρυθμός μου ανέβηκε. Πέρασα τον Πίππο και με μια σειρά γρήγορων γύρων έφτασα τον Τσαλίκη. Στη μάχη μας έκανα το καλύτερο προσπέρασμα της μέχρι τώρα αγωνιστικής μου ζωής, από εξωτερική στην Κ10! Τρεις γύρους πριν το τέλος έκανα ένα λάθος στο φρενάρισμα, άνοιξα τη γραμμή μου και έχασα την ευκαιρία να τελειώσω το Πρωτάθλημα όπως άρχισε με μια θέση στο βάθρο. Ήδη το μυαλό μου είναι στη χειμερινή προετοιμασία για την επόμενη χρονιά, με στόχο να βελτιώσω τα σημεία που είδα ότι υστερώ, ώστε το 2014 να παλεύω για το βάθρο σε κάθε αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω την KOSMOCAR και την DUCATI για την ευκαιρία που μου έδωσαν φέτος, καθώς και όλους τους χορηγούς της ομάδας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου που με στήριξε σε αυτήν την προσπάθεια”.

IMG_0030

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΚΗΣ – Team Manager

“Σήμερα κάναμε μια καλή εμφάνιση και για λίγο χάσαμε την 3η θέση στον Αγώνα. Μένουμε όμως στα θετικά, που είναι η ταχύτητα του οδηγού μας και η ικανότητα της ομάδας να του δίνει μια σωστά ρυθμισμένη Panigale 1199SSTK, που στην Τρίπολη ανέδειξε λίγο από το δυνατό της χαρακτήρα! Η φετινή χρονιά ήταν μια χρονιά μάθησης για όλη την ομάδα και έτσι τώρα στοχεύουμε σε μια ακόμη πιο έντονη παρουσία στο επόμενο Πρωτάθλημα. Ελπίζουμε κι άλλες εταιρίες να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας και να βοηθήσουν και πάλι το χώρο των αγώνων. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας για την υποστήριξη και όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την αφοσίωση που έδειξαν στη διάρκεια της χρονιάς”.

_MG_7678

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events