26 April 2024
BSBΡεπορταζΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Wolf Racing και ο Γ. Παρασκευάς στο Βρετανικό SuperBike στο BRAND HATCH!

Η αφορμή για αυτό το άρθρο και την παρουσίαση έγινε ένας αγώνας του Βρετανικού SuperBike του γνωστού σε όλους BSB. Ένας αγώνας λοιπόν στο  BRAND HATCH στις 20 -21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013.

IMG_4637

Οι αγώνες είναι ένα από τα πάθη πολλών μοτοσικλετιστών και βέβαια είναι ένα από τα κομμάτια που πρέπει ένα περιοδικό να καλύπτει έστω και επιγραμματικά.
Το BikerSpirit έχει στο DNA του τους αγώνες και ασχολείται με αυτούς με πάθος – αν και νέο περιοδικό μόλις 18 μηνών – έκτος από τους διεθνής αγώνες ασχολείται με τους ελληνικούς αγώνες και ότι έχει σχέση με αυτούς ρίχνοντας μεγάλο βάρος και σημασία.

IMG_0214

Έτσι λοιπόν εντοπίσαμε τον Γ. Παρασκευά της wolf-racing, που εδώ και 2,5 χρόνια είναι εμπλεκόμενος επαγγελματικά με τους αγώνες. Τον γνωρίσαμε  μέσα στις πίστες, μας βοήθησε και συνεργάστηκε μαζί μας και συνεχίζουμε να έχουμε μια καλή σχέση αλληλοβοηθείας.
Ο Γ. Παρασκευάς είναι πολλά χρόνια εμπλεκόμενος στους ελληνικούς αγώνες με διακρίσεις κυρίως στο άθλημα του SUPERMOTO.

IMG_4659

Το κατάστημα του δραστηριοποιείται στο τομέα του σέρβις μοτοσυκλετών αλλά και τις εισαγωγές αγωνιστικών τεχνικών αξεσουάρ  και ένα από αυτά που έχει επικεντρώσει την προσοχή του είναι η αναρτήσεις. Ονόματα όπως ANDREANI-OHLINS/KTECH/NITRON ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος και οι ήδη συμφωνίες με κορυφαία καταστήματα του ελληνικού χώρου στον τομέα της επισκευής των αναρτήσεων, επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο την ανάγκη της άμεσης τεχνογνωσίας στο τομέα αυτό για τους Έλληνες οδηγούς και δικαιώνουν τις προσπάθειες αυτές που κάνει αυτά τα χρονιά στο να φέρει ΌΛΗ την τεχνογνωσία των παγκοσμίων πρωταθλημάτων τώρα εδώ!

IMG_4624

Για αυτό λοιπόν το λόγο ο Γ. Παρασκευάς κάθε χρόνο ταξιδεύει και παρακολουθεί «εκ των έσω»  αγώνες Ιταλικού-Αγγλικού και παγκοσμίου πρωταθλήματος SUPERBIKE-SUPERMOTO-MOTOCROSS. Και όταν λέμε εκ των έσω εννοούμε μέσα στα box των ομάδων, παίρνοντας το 101% της πληροφόρησης κάτι το οποίο όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ δύσκολο για τον οποιονδήποτε.  Πληροφόρηση από οδηγούς όπως ο IVAN CLEMENTI, SHANE BYRNE, CHRIS WALKER και αρκετούς άλλους, άλλα και με τους τεχνικούς της KTECH οι οποίοι δεν χρειάζονται συστάσεις, δίνουν στον Γ.  Παρασκευά τα «μυστικά» ώστε να έχει τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία  για κορυφαίες λύσεις στον πιο σημαντικό τομέα μιας μοτοσυκλέτας, την ανάρτηση.

IMG_4641

Πέρσι λοιπόν ήταν η σειρά της Ιταλίας με το GROUP ANDREΑNI στο Ιταλικό πρωτάθλημα φέτος σειρά είχε η Αγγλία με την KTECH και Αγγλικό πρωτάθλημα και αφού ο Γ.  Παρασκευάς θα πήγαινα να παρακολουθήσει τον αγώνα αλλά από μια διαφορετική θέση και όχι αυτή του θεατή του ζητήσαμε να γίνει ο «ρεπόρτερ» μας και να καταγράψει με φωτογραφίες λίγο από το άρωμα του Βρετανικού Superbike, ίσως του πιο σκληρού πρωταθλήματος χωρίς ηλεκτρονικά βοηθήματα στο κόσμο αυτή τη στιγμή, έτσι μας έφερε πάρα πολλές φωτογραφίες με την δική του ματιά, του μηχανικού και σας τις παραθέτουμε!

IMG_4559

Ευχαριστούμε τον Γ. Παρασκευά για την συνεργασία του αφού έγινε ο ρεπόρτερ μας και ελπίζουμε και στον επόμενο αγώνα που θα βγει έξω να έχουμε και πάλι υλικό!
Special thanks to Chris Taylor and staff of KTECH

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events