24 April 2024
WSBK 2015

Η Pata Honda  παρουσίασε τους αναβάτες της για το World SBK του 2015 στην Ιταλία.

Η ομάδα Pata Honda παρουσίασε επίσημα στη Βερόνα στην Ιταλία τους οδηγούς της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike του 2015.9690_pata_sg_mvdm

Ο Sylvain Guintoli και ο Michael van der Mark θα είναι οι οδηγοί που θα  υπερασπιστούν τα χρώματα της ομάδας φέτος.

Η παρουσίαση έγινε μπροστά σε ένα μεγάλο και ενθουσιώδες πλήθος Ιταλών οπαδών της ομάδας και των οδηγών αλλά και των μέσων ενημέρωσης.

Οι δύο αναβάτες – και οι δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές το 2014 – έχουν ήδη δοκιμάσει τις Honda CBR1000RR Fireblade SP του 2015 στο Portimao, Πορτογαλία και νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, στο Aragon στην Ισπανία.

Παρά τις όχι και τόσο ευνοϊκές καιρικές συνθήκες και οι δύο αναβάτες δήλωσαν ευχαριστημένοι με την εξέλιξη του CBR!

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Guintoli  και Ο 22χρονος team-mate του, Van der Mark, ο οποίος κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport της περασμένης σεζόν, θα επιστρέψουν στην Ισπανία για μια διήμερη δοκιμή στην πίστα της Jerez, τη Δευτέρα και την Τρίτη την επόμενη εβδομάδα.

9287_00_Test_Aragon_Guintoli_GB45075

Το 2015 σηματοδοτεί την τρίτη χρονιά στην οποία η Pata, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους Ευρωπαίους κατασκευαστές στα πατατάκια και σνακ, θα υποστηρίξει επίσημα την Honda στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike. Ο Πρόεδρος της Pata, Remo Gobbi, ένας παθιασμένος οπαδός του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε δύο και τέσσερις τροχούς, ήταν μαζί με τους δύο αναβάτες της Honda Pata World Superbike, όταν έγινε η παρουσίαση το απόγευμα του Σαββάτου.

9690__ZAX9036

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην νέα μου ομάδα” δήλωσε ο Guintoli. “Είναι συμβολικό για μένα, που θα φορώ τον άσσο με μια διαφορετική μοτοσυκλέτα και θα με κάνει να παλέψω και πάλι για τον τίτλο με μια διαφορετική μοτοσυκλέτα αυτή την φορά, το Honda CBR. Σίγουρα ότι θα φοράει το νούμερο με κάνει  υπερήφανο. Αλλά είμαι ευχαριστημένος που έχω βρει μια ομάδα που θέλει πραγματικά να είναι στην κορυφή!  Η μοτοσυκλέτα έχει αλλάξει αρκετά τη διάρκεια του χειμώνα και έχουμε νέους κανονισμούς. Η ομάδα έχει εργαστεί σκληρά και ξέρουμε ότι πρόκειται να είναι μια μεγάλη πρόκληση, αλλά αυτό είναι που το κάνει ενδιαφέρον! Ο κινητήρας του 2015 είναι αρκετά κοντά με τις προδιαγραφές του περασμένου έτους και αν μη τι άλλο, είναι λίγο πιο ομαλός το οποίο είναι καλό  ​​για εμάς, γιατί, χτίστηκε ως πρότυπο, βολεύει τους νέους κανόνες. Εξακολουθούμε να δουλεύουμε μερικά πράγματα, όπως κατανομή βάρους και τη γεωμετρία, αλλά η μοτοσικλέτα είναι ήδη αρκετά διαφορετική από πέρυσι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά που έχει γίνει στη διάρκεια του χειμώνα. Υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν, αλλά η ομάδα είναι ικανή και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.”

9287_00_Test_Aragon_vdMark_GB45152

Ο  νικητής του τίτλου World Supersport 2014, Michael van der Mark πρόσθεσε: “Είμαι στην ίδια ομάδα με πέρυσι, αλλά, μετά την κατάκτηση του τίτλου World Supersport, εγώ έπρεπε να κάνω άλλο ένα βήμα και, για μένα, αυτό ήταν το World Superbike. Είναι ίσως λίγο πιο εύκολο για μένα, επειδή έχω την ίδια ομάδα, αλλά πρέπει να συνηθίσω τη μεγαλύτερη CBR και τα πιο εξελιγμένα ηλεκτρονικά  και να βρούμε ένα καλό set-up. Νομίζω ότι η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα είναι όλοι οι νέοι κανονισμοί. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πραγματικά καλά με την νέα μοτοσυκλέτα, αλλά θα πρέπει να δούμε πού είναι μετά από τους πρώτου αγώνες. Έχω να μάθω πολλά, βέβαια, αλλά δεν πιέζω τον εαυτό μου – θέλω μόνο να κάνω το καλύτερό, να κάνω βήματα προς τα εμπρός και να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε. Ο καιρός δεν ήταν καλός σε δύο δοκιμές που είχαμε φέτος, αλλά η αίσθησή μου με το CBR είναι πολύ καλύτερη από ό, τι την πρώτη μου δοκιμή στην πίστα της Jerez. Μαζί με τον Sylvain, νομίζω ότι έχουμε μια μεγάλη και καλή ομάδα. Φέρνει μια μεγάλη εμπειρία ως περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να μάθουμε ο ένας από τον άλλο και αυτό είναι που έχουμε κάνει στις δοκιμές. ”

9690__ZAX9228

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events