29 March 2024
motoGP 2013

Η NGM Mobile Forward ανακοινώσε συμφωνία με την Yamaha για μια «σχεδόν πλήρης» Yamaha M1.

Η NGM Mobile Forward Racing είναι η πρώτη ιδιωτική ομάδα που ανακοινώσε ότι ήρθε σε συμφωνία με την Yamaha για την επομένη χρονιά και θα μισθώσει «σχεδόν πλήρης» Yamaha M1.

ngm-forward-box-

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Giovanni Cuzari, δήλωσε: «Συμφωνήσαμε με την Yamaha να μισθώσουμε τον κινητήρα, το πλαίσιο και τον σκελετό της μοτοσυκλέτας, άρα μισθώνουμε σχεδόν μια ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα από την Yamaha. Θα πρέπει εμείς να βρούμε φενγκ. Θα χρησιμοποιούμε την μονάδα ECU της Dorna, θα έχουμε 24 λίτρα καυσίμου, και ένα επιπλέον μαλακό ελαστικό. Αυτοί είναι οι κανονισμοί. Η Yamaha ήδη δοκιμάζει τον κινητήρα με την μονάδα ECU της Dorna, και είναι πολύ αισιόδοξοι».

ngm-forward-2

Μίλησε επίσης για την επιλογή αναβάτη για το επόμενο έτος, λέγοντας ότι η ανακοίνωση θα γίνει  κοντά στο γύρο  του Silverstone σε δύο εβδομάδες

«Θα σεβαστώ τους 2 οδηγούς μου φέτος, τον Colin(Edwards) και τον Claudio(Corti), όμως σίγουρα θα πρέπει να ακολουθήσω τις απαιτήσεις της Yamaha. Συζητάμε με τον Nicky Hayden, τον Aleix Espargaro και τον Jonathan Rea, δηλαδή με πολλούς και καλούς οδηγούς. Δε λέω ότι δεν έχω καλούς οδηγούς. Έχω πολύ καλούς οδηγούς, όμως σίγουρα θα πρέπει να διαλέξω την καλύτερη λύση για μένα και τους υποστηρικτές μου, τους χορηγούς μου δηλαδή οι οποίοι με στηρίζουν σε αύτη την προσπάθεια.»

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events