25 April 2024
Διεθνή ΕπικαιρότηταΝέα της Αγοράς

Η MV Agusta χωρίζει με τη Mercedes-AMG, αγοράζοντας όλες τις μετοχές!

Ο ιταλικός κατασκευαστής Prime μοτοσυκλετών MV Agusta βρήκε σίγουρα πολλά προβλήματα στο παρελθόν, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία κάνει μεγάλη επιτυχία πρόσφατα καθώς είναι έχει σταθεί και πάλι στα πόδια της και φαίνεται να ξεκινάει μια νέα πορεία με την πρόθεση της να προχωρήσει σε ένα ολοκαίνουργιο τετρακύλινδρο κινητήρα για το 2018.

Η MV Agusta ανακοίνωσε επίσημα ότι εξαγόρασε το μερίδιο 25 % της εταιρείας που ανήκε στην Mercedes-AMG από το 2014 και στοχεύει στην ενίσχυση της στην αγορά premium sportbike με τη συγκέντρωση των μελλοντικών επενδύσεών της στην ανάπτυξη μιας ολοκαίνουριας τετρακύλινδρης πλατφόρμας .

Αυτό σημαίνει ότι τώρα ο MV Agusta ελέγχεται αποκλειστικά από τον Giovanni Castiglioni και την οικογένεια Sardarov , αν και τα σημερινά νέα πιθανότατα οφείλονται στις επενδύσεις του τελευταίου, στην MV Agusta.

Η ανάκαμψη της MV Agusta ξεκίνησε στις αρχές του 2016 που έφερε ένα θετικό αποτέλεσμα για το οικονομικό έτος 2017 χάρη στην επιτυχία της νέας σειράς προϊόντων. Το καινούργιο Dragster 800 RR είχε θετικό αντίκτυπο και η εταιρεία κατόρθωσε να αυξήσει το χαρτοφυλάκιο παραγγελιών και μάλιστα υψηλότερο από την εκτιμώμενη παραγωγή του.

Το παρακάτω μοντέλο είναι το MV Agusta F3 AMG Solar Beam που παρουσιάστηκε στην EICMA 2016 ! δείτε εδώ σχετικό άρθρο >>

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events