24 April 2024
WSBKΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔιεθνή Επικαιρότητα

Η MV Agusta επιστρέφει στους αγώνες με την ομάδα ParkinGO

Η ιταλική εταιρεία MV Agusta, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα της αγοράς 600cc, αποφάσισε να επανέλθει στον κόσμο των αγώνων  με την ομάδα ParkinGO. Και οι δύο εταίροι έχουν υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Το πρόγραμμα έχει, ως πρώτο βήμα, το ντεμπούτο της MV Agusta F3 675 το 2013 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport της FIM  και την ανάπτυξη της αθλητικής δραστηριότητας της MV Agusta.

 

Η ομάδα ParkinGO ParkinGO είναι μια έμπειρη ομάδα που πρωταγωνίστησε το 2011 και το 2012 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport και Superbike και εκανε μια σπουδαία συμφωνία με την ιταλική εταιρεία που έχει ένα μοναδικό ρεκόρ στον κόσμο των αγώνων, έχοντας κερδίσει συνολικά 37 παγκόσμιους τίτλους με το θρυλικό Giacomo Agostini.

Η σύμβαση με την MV Agusta έγινε  την ίδια ημέρα με τη γενέθλια του αείμνηστου Claudio Castiglioni, ο οποίος θα ήταν 65 ετών σήμερα. Η ημερομηνία δεν είναι μια απλή σύμπτωση, αλλά είναι μια εικονική συνέχιση του αθλητικού πάθους που ήταν πάντα ένα σημαντικό μέρος της ζωής του.

Ο Giovanni Castiglioni, Πρόεδρος της MV Agusta δήλωσε: «Είναι μεγάλη ικανοποίηση που ανακοινώνουμε αυτή τη συμφωνία με την ομάδα ParkinGO. Προσωπικά, για μένα είναι μεγάλη και συναρπαστική εμπειρία καθώς έχω κληρονομήσει το πάθος για τους αγώνες από τον πατέρα μου. Είμαι πεπεισμένος ότι με την εμπειρία του μηχανικού Massimo Bordi, ο οποίος έχει εμπλακεί στο project, , έχουμε όλα τα συστατικά που απαιτούνται για να πάρουμε σημαντικά αποτελέσματα».

Ο Giuliano Rovelli Πρόεδρος  της ParkinGO πρόσθεσε: «Αυτό το πρωί ο αδελφός Paolo μου και εγώ μιλούσαμε για τη μεγάλη ευθύνη και ταυτόχρονα τη μεγάλη ικανοποίηση που αισθανόμαστε στην υπογραφή μιας τόσο σημαντικής συμφωνίας. Ήδη από την πρώτη συνάντηση υπήρχε κατανόηση με τη διοίκηση της εταιρίας. Ο κοινός στόχος μας στο project είναι να πάρουμε το καλύτερο από αυτήν τη συνεργασία».

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events