28 March 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2014

Η Moto Gas Racing έγραψε Ιστορία στις Σέρρες με 2 ρεκόρ!

Η ομάδα Moto Gas Racing του Κώστα Σεφέρογλου με οδηγούς τον Αντώνη Αβραμόπουλο, Μενέλαο Αντωνά και Νότη Παπαπαύλου έτρεξε τους δυο αγώνες, τον 5ο και 6ο στις Σέρρες με τρεις μοτοσυκλέτες 125 κυβικών της Aprilia!

IMG_7621

Αυτοί οι δυο αγώνες έδωσαν στην ομάδα δυο μοναδικά ρεκόρ!

Το πρώτο ρεκόρ, το έδωσε ο οδηγός της Moto Gas Racing, Αντώνης Αβραμόπουλος, αφού στον 5ο αγώνα που έγινε το Σάββατο 25 Οκτωβρίου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

IMG_4576

Ήταν η πρώτη φορά που πρώτος την γραμμή τερματισμού περνούσε κάποιος οδηγός πάνω σε μια μοτοσυκλέτα 125 κυβικών εκατοστών στην ενοποιημένη κατηγορία των Racing 125/250.

IMG_6228

Το συνηθισμένο που βλέπαμε σε όλους τους αγώνες τα 5 τελευταία χρόνια που υπάρχει αυτή η ενοποιημένη κατηγορία είναι τα 250αρια να κερδίζουν την πρώτη θέση και συνήθως και τις 3 θέσεις του βάθρου.

Στον βρόχινο αγώνα των Σερρών είδαμε λοιπόν να σπάει αυτό το “κατεστημένο” και ένα 125αρι να κόβει πρώτο το νήμα του τερματισμού.

IMG_4618
Σε αύτη την νίκη που έγραψε ιστορία συνέβαλε η φοβερή προσπάθεια του Κώστα Σεφέρογλου, μηχανικού και ψύχη της ομάδας, όπου μέχρι πέρυσι έτρεχε και αυτός.
Ο Αντώνης  Αβραμόπουλος έκανε έναν καταπληκτικό αγώνα δίνοντας μάχες και κατορθώνοντας να πάρει την καρό σημαία της κατηγορίας επάξια!

IMG_5426
Στην 3η θέση του 5ου αγώνα τερμάτισε η άλλη μοτοσυκλέτα της Moto Gas Racing με τον Νότη Παπαπαύλου!

IMG_5472

Το δεύτερο ρεκόρ το έκανε ο Νότης Παπαπαύλου αφού στον 6ο αγώνα που έγινε την Κυριακή 26 Οκτωβρίου ανέβηκε και αυτός στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

IMG_6179

Ήταν η πρώτη φορά που τόσο μικρός σε ηλικία αναβατής, μόλις 14 ετών, κερδίζει αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας σε όλες τις κατηγορίες, αφού μέχρι και πέρυσι δεν μπορούσε να αγωνιστεί αθλητής κάτω των 16 ετών.

IMG_6496

Ο Νότης λοιπόν οδηγώντας με έναν εκπληκτικό τρόπο σε ένα βρόχινο και πάλι αγώνα και ενώ δεν έκανε καλή εκκίνηση κατόρθωσε και πέρασε στην πρώτη θέση και πηρέ την καρό σημαία του αγώνα!
Στην 2η θέση του 6ου αγώνα τερμάτισε ο Αντώνης Αβραμόπουλος με μοτοσυκλέτα Aprilia της Moto Gas Racing

IMG_6488

Και για αύτη την νίκη που έγραψε ένα ρεκόρ και πάλι συνέβαλε η φοβερή προσπάθεια του μηχανικού Κώστα Σεφέρογλου, αφού κατάφερε και έστησε το μηχανάκι σωστά και με υπεράνθρωπη προσπάθεια πηγαίνοντας στην Θεσσαλονίκη και φέρνοντας ανταλλακτικά επισκεύασε το κολλημένο κινητήρα της Παρασκευής στα χρονομετρημένα και έτσι ο Νότης είχε μια μοτοσυκλέτα παγκοσμίου επιπέδου για να αγωνιστεί, όπως είναι όλες οι μοτοσικλέτες της Moto Gas Racing.

IMG_7499

Αξίζει να σημειωθεί πως η Moto Gas Racing συμμετείχε και στους 6 αγώνες της σαιζόν κατακτώντας 2 πρώτες θέσεις με τους Αβραμόπουλο και Παπαπαύλου, 1 δεύτερη θέση με τον Αβραμόπουλο , 1 τρίτη θέση με τον Παπαπαύλου, 2 πέμπτες και 2 έκτες θέσεις με τον Αβραμόπουλο, 2 έβδομες, 2 ένατες και μια 10η με τον Μενέλαο Αντωνά.

IMG_6442

Στην βαθμολογία ο Αντώνης Αβραμόπουλος τερμάτισε 3ος στην γενική κατάταξη και 1ος στα 125, με 87 βαθμούς, ο Νότης Παπαγάλου 9ος με 41 βαθμούς και ο Μενέλαος Αντωνάς 10ος με 38 βαθμούς!

IMG_7613

Κλείνοντας θα πούμε ότι θα ασχοληθούμε ξανά με την Moto Gas Racing αφού θέλουμε να καταγράψουμε την ιστορία που κουβαλάμε αυτές οι μοναδικές παγκόσμιες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες!

IMG_7628

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events