28 March 2024
KTMΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η KTM ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ENDURO ΓΚΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015!

Η KTM συνεχίζει την προσπάθεια προς την συνεχή εξέλιξη και για μια ακόμη φορά θέτει τον πήχη στις χωμάτινες μοτοσυκλέτες με την παρουσίαση της γκάμας Enduro 2015.

Με συνεχείς βελτιώσεις στις μοτοσυκλέτες που κερδίζουν τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα, οι EXCμοτοσυκλέτες της KTM είναι έτοιμες να θέσουν και πάλι τα standards στον χωμάτινο ανταγωνισμό.

 

KTM 350 EXC-F MY15
KTM 350 EXC-F MY15

Κατέχοντας μερίδιο που ξεπερνά το 50% της Παγκόσμιας αγοράς Enduro η KTM εστίασε για το 2015 στις περεταίρω βελτιώσεις της γκάμας EXC, έτσι ώστε κάθε μοντέλο να βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας. Την περασμένη χρονιά οι KTMEXC κέρδισαν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro στις κατηγορίες E1 και E3, τους τίτλους στο EnduroCross και SuperEnduro, μια σειρά από χρυσά μετάλλια στο X-Games, την συνολική νίκη στο ISDE, μαζί με αμέτρητες νίκες στα ExtremeEnduro.

 

Νέο ψηφιακό όργανο της MAE και τιμόνι Neken
Νέο ψηφιακό όργανο της MAE και τιμόνι Neken

Νέα για τα MY 2015

Για το 2015 τα EXC δέχονται μια σειρά από βελτιώσεις στα εξαρτήματα του πλαισίου, που περιλαμβάνουν νέο ψηφιακό όργανο της MAE για καλύτερη αναγνωσιμότητα, νέο μαύρο τιμόνι Neken με βελτιωμένες χούφτες και grips με διπλής σκληρότητας υλικό. Υπάρχουν επίσης μαύρα στεφάνια της Giant, τα οποία έχουν αποδειχθεί ανθεκτικότερα και ταιριάζουν με τα κέντρα των τροχών που είναι κατεργασμένα σε CNC και βέβαια η νέα βαφή του πλαισίου στο παραδοσιακό χρώμα της KTM που δένει άψογα με τα νέα γραφικά.

EXC-Line-up-2015

Η γκάμα των EXC είναι ήδη γνωστή για τα κορυφαίας ποιότητας αξεσουάρ που περιλαμβάνουν αναρτήσεις της WP, με το αποδεδειγμένα κορυφαίο αμορτισέρ PDS, το πλαίσιο κατασκευασμένο από χρωμιομολυβδαινιούχο χάλυβα, υψηλής ποιότητας ηλεκτρικά και σύστημα εξάτμισης και, φυσικά τα μοναδικά φρένα της Brembo.

 

KTM 125 EXC SIX DAYS MY15
KTM 125 EXC SIX DAYS MY15

Γκάμα Enduro MY 2015

Η γκάμα περιλαμβάνει τις τετράχρονες μοτοσυκλέτες 250 EXC-F, 350 EXC-F, 450 EXC, 500 EXC, μαζί με τις δίχρονες μοτοσυκλέτες  125 EXC, 200 EXC, 250 EXCκαι 300 EXC, μερικές από τις οποίες έχουν δεχθεί λεπτομερείς βελτιώσεις στον κινητήρα. Επιπλέον, με σχεδιασμό που παραπέμπει στο ISDE που θα γίνει σε μερικούς μήνες στην Αργεντινή, η γκάμα SixDays είναι διαθέσιμη με συνολικές αναβαθμίσεις και ειδικά αξεσουάρ PowerPartsγια την απόλυτη απόδοση.

KTM EXC SIX DAYS MY15 σε δράση
KTM EXC SIX DAYS MY15 σε δράση

 

Φέτος, η διεθνής παρουσίαση των μοντέλων EXC γίνεται στο Sibiu της Ρουμανίας, που είναι το μέρος όπου σύντομα οι ειδικοί του ExtremeEnduro θα δώσουν τη μάχη τους για τη νίκη στο RedBullRomaniacs. Σε λίγες ημέρες αυτή η πίστα HardEnduro θα υποδεχθεί τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου για να αγωνιστούν σε ένα από τα δυσκολότερα τερέν και ο εργοστασιακός αναβάτης της KTM JonnyWalker, που οδηγεί το KTM 300 EXC, προσβλέπει στο να προσθέσει στο ενεργητικό του μια νίκη στο Romaniacs μετά την νίκη του στο Erzbergrodeo, μόλις πριν μερικές εβδομάδες.

 

KTM EXC MY15 – Action video   

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Enduro γκάμα της KTM για τo2015 επισκεφτείτε το www.ktm.com ή τον τοπικό σας KTM Dealer.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events