28 March 2024
EICMA 2013KTMΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η KTM ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΕΙΡΑ SUPERSPORT στη Διεθνή Έκθεση Μοτοσυκλέτας EICMA 2013 στο Μιλάνο

Για το 2014 η KTM ετοίμασε τρία τέτοια μοντέλα τα οποία μοιάζει λες και ξέφυγαν από το grid του MotoGP: το RC 125, RC 200 και RC 390.

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή στo Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto3, όπου η KTM κέρδισε στην πρώτη χρονιά, ενώ συνεχίζει να κυριαρχεί και στην τρέχουσα σαιζόν και μετά την παρουσίαση της επίσημης μοτοσυκλέτας ΜΥ 2014 για το “ADAC Junior Cup powered by KTM”, είναι λογικό η KTM να προσφέρει street legal σπορ μοτοσυκλέτες για το δρόμο, οι οποίες θα δανείζονται στοιχεία από την εμπειρία της KTM στις πίστες, φέρνοντας το συναρπαστικό κόσμο των GP στο δρόμο.

RC-390
RC-390

Ο πρωταρχικός σκοπός της γκάμας RC είναι να δημιουργήσει μια προσιτή γκάμα, κορυφαίας ποιότητας μοτοσυκλετών που θα αποτελέσουν παράδειγμα της αίσθησης ενός αγωνιστικού concept, με κορυφαία χαρακτηριστικά, επιθετική απόδοση, ενώ ταυτόχρονα θα συνδυάζουν πολύ καλή οδηγισημότητα, λογικό κόστος και εύκολη συντήρηση.

RC-200
RC-200

Το αποτέλεσμα: τρεις μοτοσυκλέτες κατασκευασμένες χωρίς συμβιβασμούς, οι οποίες δείχνουν έτοιμες για να μπουν στην πίστα και μοναδικό στοιχείο που προδίδει την δυνατότητα κίνησης στο δρόμο είναι τα φώτα, οι καθρέπτες και τα φλάς…

RC-125
RC-125

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events