16 April 2024
HusqvarnaΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Husqvarna και η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ Α.Ε. παρέχουν πλήρη και εγγυημένο After Sales στους κατόχους Husqvarna!

Μετά την πρόσφατη συνεργασία της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ Α.Ε. με τη HUSQVARNA MOTORCYCLES πολλές φήμες και ανακρίβειες έχουν διαδοθεί κυρίως σε σχέση με την κάλυψη σε ανταλλακτικά των μοτοσυκλετών που εισήχθησαν ή πρόκειται να εισαχθούν μέχρι εξαντλήσεως του stock του εργοστασίου.

GIX1467_M

Βέβαια, ο χρόνος και μόνο που διέθεσαν ορισμένοι για να συκοφαντήσουν το προϊόν και να δημιουργήσουν τη  λανθασμένη αυτή εικόνα όσον αφορά το after sales των μοτοσυκλετών Husqvarna, επιβεβαιώνει τόσο την ποιότητα όσο και την εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή τους.

Για τους ενδιαφερόμενους, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε πως η μέχρι τώρα πολιτική κάλυψης σε ανταλλακτικά και της εταιρίας μας αλλά ακόμα πιο σημαντικά και των εργοστασίων KTM SPORTMOTORCYCLE AG, BMW MOTORRAD και HUSQVARNA MOTORCYCLES δεν σταματά με το πέρας κατασκευής ενός μοντέλου. Αντιθέτως  σεβόμενοι τον τελικό καταναλωτή, οι ανάγκες της αγοράς για ανταλλακτικά καλύπτονται για αρκετά χρόνια μετά τη διακοπή της όποιας γραμμής παραγωγής, όπως άλλωστε ορίζεται και από τις κείμενες νομοθεσίες και αντίστοιχες Ευρωπαϊκές Οδηγίες. Σε διαφορετική περίπτωση κανένα από τα παραπάνω ονόματα δε θα είχε τη φήμη και το γόητρο που διαθέτουν στην Παγκόσμια αγορά μοτοσυκλέτας.

 

Για παράδειγμα η BMW, όπως και η  ΚΤΜ, εξυπηρετούν μέχρι και σήμερα με ανταλλακτικά τους πελάτες τους  για μοτοσυκλέτες που έχουν σταματήσει να παράγονται για πολύ μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που υποχρεούνται και ορίζει ο νόμος, γεγονός  που γνωρίζουν καλά όσοι ασχολούνται με το χώρο.

Παρ’ όλα αυτά, για να εξαλείψουμε οποιαδήποτε πιθανή αμφιβολία, η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ διαβεβαιώνει ρητά τους πελάτες της πως δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας όσον αφορά τις καλύψεις ανταλλακτικών της Husqvarna και θα εξακολουθεί να τους εξυπηρετεί σεβόμενη τις επιλογές και τις ανάγκες τους.

Η μόνη σκοπιμότητα που εξυπηρετούν οι ανακριβείς αυτές φήμες είναι να προσπαθούν να περιορίσουν, εν μέσω της κρίσης που διανύουμε,  τη δυνατότητα του ‘Έλληνα καταναλωτή που αγαπάει  ή χρειάζεται τη μοτοσυκλέτα να επιλέξει και να αποκτήσει στην εξαιρετική τιμή που εξασφάλισε η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ Α.Β.Ε.Ε.Ο., ένα  αντίστοιχα εξαιρετικό ασφαλές και  σύγχρονης τεχνολογίας – παραγωγής 2013 –  όχημα.

Οι κρίσεις και τα συμπεράσματα δικά σας.

Με εκτίμηση
Για την ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ Α.Ε.
Στέλιος Δελιδάκης

GIX1406_4_M

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events