24 April 2024
HusqvarnaΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η HUSQVARNA ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ ΣΟΥΗΔΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ 2014

Husqvarna, η μάρκα με τις Σουηδικές ρίζες και με μια πλούσια ιστορία αγωνιστικών επιτυχιών το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 παρουσίασε τη νέα της γκάμα μοντέλων 2014 για το motocross και το enduro στο διεθνή τύπο στην Uddevalla, το «σπίτι» του MXGP της Σουηδίας.

Επιλέγοντας τη Σουηδία, για την παρουσίαση των μοντέλων, η Husqvarna Motorcycles τιμά την χώρα με την οποία η μάρκα έχει πολύ στενή σχέση.

 

Husqvarna FE450 MY14
Husqvarna FE450 MY14

Η Husqvarna ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές και πρωτοπόρους την εποχή που ξεκινούσε το motocross στο τέλος της δεκαετίας του 1950 και του 1960 με αναβάτες θρύλους όπως ο Bill Nilsson, ο Torsten Halmann και ο Rolf Tibblin. Αυτή η παράδοση συνεχίστηκε και το 1970 με αναβάτες όπως οι Bent Aberg και Heikki Mikkola και την εποχή που οι Αμερικανοί ήρωες όπως ο Malcolm Smith επέλεγαν μια Husqvarna ως το αγωνιστικό τους «όπλο».

Σε μια προσπάθεια όπου θα διατηρηθεί ο κεντρικός πυρήνας, τα νέα μοντέλα Husqvarna επικεντρώνονται στον εκτός δρόμου συναγωνισμό, τόσο στο motocross όσο και στο enduro. Η γκάμα τονίζει την παράδοση της Husqvarna για κορυφαία ποιότητα, που πλέον εντοπίζεται στις έξι νέες μοτοσυκλέτες motocross, περιλαμβανομένου και ενός 85cc minicross για τους νέους αναβάτες και επίσης επτά μοντέλα enduro.

Τώρα, με την νέα παρουσίαση, η Husqvarna έχει εστιάσει στην ικανοποίηση του σημερινού αναβάτη, σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις, προσφέροντας μοτοσυκλέτες υψηλών προδιαγραφών. Όλες οι μοτοσυκλέτες Husqvarna κατασκευάζονται στο Mattighofen στην Αυστρία, σε ένα εργοστάσιο που θεωρείται από τα πιο προηγμένα στην Ευρώπη.

Όλες οι μοτοσυκλέτες 2014 Husqvarna έχουν πανάλαφρο πλαίσιο από χρωμιομολυβδαινιούχο χάλυβα με υποπλαίσιο από πολυαμίδιο, μια πρωτοποριακή ιδέα για τις μοτοσυκλέτες motocross. Όλες έχουν προηγμένες, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις WP και κινούνται από πανίσχυρους, αξιόπιστους κινητήρες που εξασφαλίζουν ότι οι μοτοσυκλέτες θα βρίσκονται στην κορυφή των offroad μοντέλων.

Husqvarna FE350 MY14
Husqvarna FE350 MY14

Γκάμα Motocross

Η νέα γκάμα της Husqvarna μένει πιστή στους δίχρονους κινητήρες στα 125cc και στα 250cc. Η γκάμα περιέχει 250, 350 και 450 τετράχρονα μοντέλα και επίσης το 85cc minicross, εξασφαλίζοντας μοτοσυκλέτες για κάθε αναβάτη.

Έχοντας σημαντικές καινοτομίες, τα νέα μοντέλα Husqvarna προσφέρουν τεχνικές λεπτομέρειες εντελώς φρέσκιες στο χώρο των motocross, όπως το υποπλαίσιο από πολυαμίδιο, το οποίο εξασφαλίζει αυξημένη σταθερότητα και ευελιξία. Αυτό επιτρέπει στο υποπλαίσιο να επανέρχεται στην αρχική του θέση εύκολα ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει ιδανική προστασία στο φίλτρο αέρα, τη μπαταρία και τα καλώδια.

 

HUSQVARNA TC85 MY14
HUSQVARNA TC85 MY14

Γκάμα Enduro

Για το 2014 η Husqvarna προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από ανταγωνιστικές δίχρονες και τετράχρονες μοτοσυκλέτες enduro. Τα TE 125, 250 και 300 με δίχρονους κινητήρες συνυπάρχουν με τα FE 250, 350, 450 και 501. Όλα τα μοντέλα έχουν το προηγμένο πιρούνι WP 4CS με κλειστό cartridge και τέσσερις διαχωρισμένους θαλάμους, που είναι αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο στα συστήματα ανάρτησης. Όλη η γκάμα των enduro μοντέλων, εκτός του ΤΕ 125, έχουν μίζα.

 

HUSQVARNA FC250 MY14
HUSQVARNA FC250 MY14

Στο πίσω μέρος υπάρχει ένα προηγμένο αμορτισέρ με σύστημα μοχλισμού, ειδικά εξελιγμένο για χρήση enduro, το οποίο είναι ανθεκτικό και αποτελεσματικό για μεγαλύτερη ευχρηστία στα σκληρά τερέν ώστε να απορροφά σωστά μεγάλα εμπόδια. Την ίδια στιγμή, οι μοτοσυκλέτες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν τη μέγιστη πρόσφυση στις μικρότερες ανωμαλίες της κάθε διαδρομής.

 

Το πλαίσιο των enduro έχει πλέον αμορτισέρ που στηρίζεται σε σύστημα μοχλισμού
Το πλαίσιο των enduro έχει πλέον αμορτισέρ που στηρίζεται σε σύστημα μοχλισμού

Τα νέα μοντέλα 2014 Husqvarna είναι διαθέσιμα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομέων Husqvarna στην Ευρώπη από τις αρχές Νοεμβρίου 2013.

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events