25 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Honda Moto χορηγός στην Εικαστική Έκθεση με τίτλο «Η Τέχνη στη Μετακρίση»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda Moto στην Ελλάδα είναι ο μέγας χορηγός της 3ης Εικαστικής Έκθεσης  με τίτλο «Η Τέχνη στη Μετακρίση» που διοργανώνει η ARTe (εργαστήριο εικαστικής ζωγραφικής- https://el-gr.facebook.com/artEIKASTIKON) από το Σάββατο 29 Ιουνίου μέχρι την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013.

Vaggelis-PappasKRANOI-HONDAΗ έκθεση θα λειτουργήσει στην Ε.Π.Α.Σ.Κ.Τ. (Ένωση Πτυχιούχων Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών)  στην οδό Θόλου και Πάνος 19Α στην Πλάκα. Τα εγκαίνια της θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 21:00 και οι ώρες λειτουργίας από τις 30 Ιουνίου μέχρι 3 Ιουλίου είναι από 12:00 το μεσημέρι μέχρι 22:00.

Η Honda Moto παραχώρησε για τις ανάγκες της έκθεσης 45 κράνη στον καλλιτέχνη Βαγγέλη Παππά, ο οποίος θα παρουσιάσει ένα εικαστικό έργο με τίτλο: «Κράνη-Προσωπεία-Μάσκες» μέσα από το οποίο θα προσπαθήσει να καθρεφτίσει  στιγμές μιας εποχής που προμηνύεται, μίας εποχής που έρχεται. Κάθε ένα από τα 45 κράνη που θα φιλοτεχνήσει και θα παρουσιάσει ο Βαγγέλης Παππάς κατά τη διάρκεια της έκθεσης,  αποτελούν ξεχωριστά έργα τέχνης, ενώ όλα μαζί ανήκουν σε μία κοινή ομάδα και αναδεικνύουν μία κοινή ιδέα.

Ο εικαστικός καλλιτέχνης Βαγγέλης Παππάς με την παραλαβή των κρανών δήλωσε: «θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Honda που μου παραχώρησε την πρώτη ύλη-κράνη για τη συμμετοχή μου στην έκθεση, για να μπορέσω να δημιουργήσω ελεύθερα. Tο κράνος από κατασκευής του κρύβει και επιμελώς προστατεύει την μορφή του εκάστοτε αναβάτη-χρήστη μοτοσυκλέτας. Στην προκειμένη περίπτωση η εικαστική έρευνα του δημιουργού έγκειται στα να αποκαλύψει το κρυμμένο πρόσωπο-προσωπείο και να αναδείξει στην επιφάνεια μορφές του ασυνειδήτου, στιγμές της προσωπικής μας αλήθειας που όλοι μας κρύβουμε με ιδιαίτερη προσοχή.»

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events