23 April 2024
motoGP 2013

Η Cardion AB παρουσίασε την μηχανή ART που θα οδηγεί ο Karel Abraham !

Η Cardion AB Motoracing παρουσίασε επίσημα την μηχανή ART που θα οδηγεί ο Karel Abraham MotoGP για την σεζόν 2013. Ο σχεδιασμός και τα νέα χρώματα δημιουργήθηκαν από τον Γάλλο σχεδιαστή  Sebastien Arputzo κρατώντας όμως το άσπρο μπλε.

karel-abrham-crt-art-2013-7Η ομάδα της Τσεχίας ανακοίνωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι θα στραφούν σε μηχανή CRT Aprilia μετά από μια άκρως απογοητευτική δεύτερη σεζόν με την  Ducati Desmosedici , ο Karel Abraham  δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι με την  GP12 και επέλεξε μια  πιο ανταγωνιστική μοτοσικλέτα στην κατηγορία CRT.

Ο  23χρονος  Karel Abraham  ο οποίος τερμάτισε 14ος  στο πρωτάθλημα το 2012, πήρε την πρώτη του γεύση από το ART κατά τη διάρκεια της δοκιμής στην Βαλένθια και  θα είναι στην Sepang στα τεστ τον επόμενο μήνα

Ο Karel Abraham  είπε, “Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτές τις δοκιμές σχεδόν σαν να είναι ένας πραγματικός αγώνας. Θέλω να δω πού βρισκόμαστε σε σχέση με τους πιο γρήγορους αναβάτες CRT. Οι πρώτες εντυπώσεις μου στο τεστ της Βαλένθια  ήταν πολύ καλές, αλλά από τότε πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, ειδικά σε σχέση με τα ηλεκτρονικά, το οποίο αναμένεται να έχουν βελτιωμένη την τελική ταχύτητα. Αυτό το χειμώνα δούλεψα πολύ να είμαι  σωματικά έτοιμος για τη νέα σεζόν. Ανυπομονώ για τους αγώνες , θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μάχη ανάμεσα στις μοτοσικλέτες CR , αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τις μηχανές και αυτό θα είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε μόνο στους αγώνες. ”

Aprilia ART Specs:

Weight: dry 165 kg
Top speed: more than 330 km/h
Power: more than 230 HP

Engine
Water-cooled four-stroke engine with four cylinders and four valves per cylinder
The cylinders are formed in an angle of 65 degrees.
Capacity: 999 ccm
Electronics: Aprilia Racing ECU

Gearbox
Six-speed, with the possibility to adjust the ratio of degrees.
Clutch: Oil-immersed, multi-plate
Chain: Regina

Chassis
ART aluminium frame
Fronf fork: Öhlins with a diameter of 48 mm
Rear suspension: Öhlins
Brakes: front four-piston Brembo calipers, 2x disc Brembo with a diameter of 320 mm, rear two-piston Brembo caliper, Brembo steel disc
Discs: 16,5“ magnesium OZ
Tyres: Bridgestone

Fuel tank: 24 litres
Fuel: Eni

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events