29 March 2024
Διεθνή Επικαιρότητα

Η BMW συνεργάζεται με την Ινδική TVS Motor για μοτοσικλέτες κάτω των 500cc!

Η BMW συνεργάζεται με την Ινδική TVS Motor Company για να αναπτύξει μοτοσικλέτες κάτω των 500cc. Η γερμανική εταιρεία ακολουθεί το παράδειγμα των πολλών κατασκευαστών μοτοσικλετών στο συνεταιρισμό τους με ινδικές εταιρείες για να επωφεληθούν  από το μεγάλο  όγκο της   αγοράς της . BMW-TVS-agreement

Στο πλαίσιο του στρατηγικού αναπροσανατολισμού της, η BMW Motorrad θα πρέπει να εισέρχονται στο τμήμα κάτω από 500 κυβικά εκατοστά. BMW Motorrad και η TVS Motor Company υπέγραψαν συμφωνία μακροχρόνιας συνεργασίας για το σκοπό αυτό. Αυτό ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου Την Τρίτη, 9 Απριλίου 2013 στο Τσενάι της Ινδίας.

Στόχος της συνεργασίας είναι να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη και την παραγωγή μοτοσικλετών στην κατηγορία κάτω των 500 κυβικών εκατοστών.

Η συμφωνία συνεργασίας περιλαμβάνει την χρησιμοποίηση το δίκτυο διανομής των  δύο εταιριών  ώστε τα νέα μοντέλα να διακινηθούν στην τεράστια αγορά της Ινδίας αλλά και σε όλο τον κόσμο.

BMW-TVS-agreement2
Οι δυο πρόεδροι των εταιρειών  σχολίασαν  σχετικά με το μέλλον συνεταιριστικής επιχείρησης στη συνέντευξη Τύπου.

Stephan Schaller, Πρόεδρος της BMW Motorrad:
«Λαμβανομένων υπόψη των μεταβαλλόμενων αγορών μοτοσικλέτας, οι δημογραφικές εξελίξεις και την αύξηση των περιβαλλοντικών απαιτήσεων προχωράμε στην επέκταση της γκάμας των προϊόντων μας, έτσι ώστε να αξιοποιήσουμε το ​​δυναμικό της ανάπτυξης. Έχουμε ένα πολύ ειδικό και έμπειρο συνεργάτη στην εταιρεία TVS Motor. Αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε  οχήματα στις μικρότερες κατηγορίες κυβικών  πέραν των ως τώρα που έχει η BMW Motorrad  . Έχουμε υπόψη διάφορους τύπους μοτοσικλετών. Θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των μοτοσικλετών της BMW όσον αφορά τη διασκέδαση στην οδήγηση και θα θέσουν νέα δεδομένα ως προς τη σταθερότητα, ευελιξία και επιδόσεις.  θεωρώ αυτή την μακροχρόνια συνεργασία ως ένα σημαντικό βήμα στην πορεία προς την κερδοφόρα, βιώσιμη ανάπτυξη.»

Venu Srinivasan, ο πρόεδρος TVS Motor Company:
«Με την BMW Motorrad, βλέπουμε έναν ιδανικό μακροπρόθεσμο στρατηγικό εταίρο που μοιράζεται τις βασικές μας αξίες: έμφαση στην ποιότητα, την καινοτομία και την ικανοποίηση των πελατών.  Έχουμε την πρόθεση να αξιοποιήσει τα δυνατά σημεία του καθενός για να παραδώσουμε στην αγορά  μια νέα σειρά προϊόντων που θα προσφέρουν τεχνολογία αιχμής. για τους πελάτες μας»

BMW-TVS-agreement3

Ο   TVS   Motor Company είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μοτοσικλετών στην Ινδία με ετήσιο όγκο παραγωγής των περίπου 2 εκατομμύρια μονάδες και τζίρο πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Η TVS Motor Company είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας TVS Group  που μετρά ζωή πάνω από 100 χρόνια με αξία πάνω από  έξι δισεκατομμύρια δολάρια, η οποία έχει περίπου 40 εταιρείες  θυγατρικές με  συμμετοχές στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.  Η TVS Motor   έχει διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες στην Ασία, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική.

θα περιμένομε λοιπόν να δούμε το αποτέλεσμα αυτής της συμφωνίας και βέβαια να δούμε τα νέα μοντέλα που θα παράγουν να έρθουν και στην Ελλάδα.

Για όποιον θέλει να δει το βίντεο από την συγκεκριμένη συμφωνία το παραθέτουμε εδώ .

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events