28 March 2024
motoGP 2013Διεθνή Επικαιρότητα

Η Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας (FMI) ακύρωσε την εκδήλωση Sic Supermoto Day

Μετά τον τραγικό θάνατο του Doriano Romboni στην Ιταλία το Σάββατο, μετά από ένα ατύχημα στο Sic Supermoto Day , η FMI ( Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας ) αποφάσισε να ακυρώσουν το υπόλοιπο της εκδήλωσης , ως ένδειξη σεβασμού για τον αναβάτη και την οικογένειά του .

02_sic_sm_domenica_original

Ο Romboni απεβίωσε το Σάββατο το απόγευμα στο νοσοκομείο Santa Maria Goretti στην Λατίνα , μετά από ένα ατύχημα στην εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Paolo Sesti σχολίασε: «Μετά το τραγικό ατύχημα που στοίχισε τη ζωή του Doriano Romboni έχουμε ακυρώσει το γεγονός ως ένδειξη πένθους και σεβασμού στον Doriano και την οικογένειά του, στους οποίους δείχνουμε την υποστήριξή μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Χάνοντας τον Doriano χάνουμε ένα γενναιόδωρο αναβάτη, έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο και προσωπικότητα και ένα μεγάλο προπονητή, ο οποίος ήταν αγαπητός και  είχε την εκτίμηση από όλους τους εμπλεκόμενους στη διεθνή μοτοσικλέτα»

Ο Romboni ήταν ένα από τα πολλά αστέρια που συμμετέχουν στο Sic Supermoto Day του Σαββατοκύριακου που πραγματοποιήθηκε στην πίστα Latina στη μνήμη του αείμνηστου Marco Simoncelli .

Doriano Romboni

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events