29 March 2024
Enduro 2014ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστήρια επιστολή από την ΛΕΜΟΒ για τον αγώνα enduro

Ο τρίτος αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος enduro που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Βεροιας εχει περάσει ήδη στη ιστορία και θα μείνει χαραγμένος στο μυαλό όλων για την άμεση αντίδραση των μελών της ΛΕ.Μο.Β. όταν την παραμονή του αγώνα άνοιξαν οι ουρανοί και έβρεχε ασταμάτητα!!!!
lemovlogoΗ λέσχη απέδειξε ότι δίκαια θεωρείται απο της καλύτερες λεςχες της χώρας και ότι η ιστορία που εχει γράψει στους αγώνες enduro εδω και τριάντα χρονια δεν ειναι τυχαία!!!!!
Αξιζει να σημειωθεί ότι την τελαιυταια μερα του αγώνα άλλαξε τελείως η διαδρομή βάζοντας στην άκρη εγωισμούς και την τεραςτια δουλεια που είχε γίνει μεχρι εκείνη την στιγμή, για την ασφάλεια των αθλητών και για να ειναι βατή σε ολους μιας και η προηγούμενη διαδρομή είχε γίνει λόγο βροχής απροσπέλαστη!!!
Το ίδιο συνεβη και με την ειδική της Κουμαριάς όταν την Πέμπτη άλλαξε τοποθεσία γιατι εκει που είχε προγραμματιστεί να γίνει ηταν αδύνατον!!!!!!
Το διοικητικό συμβούλιο της λεσχης και ολα τα μελη της θα θέλανε να πουν ενα τεράστιο ευχαριστω στους ανθρώπους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια!!!!!
Το εργοστάσιο ξυλείας ΔΗΜΟΥΛΑΣ wood- τα κατάστημα Τυροκομικά ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ- το κατάστημα του Τάσου Πετριδη!!!!!Την KTM see!!!!Τους αδερφούς Μεϊμαρίδη και τους Αδερφούς Κουτσιωφτη!!!!!!!!Ολους τους χορηγούς της αφίσας!!!!Moto Σολακογλου – Adam moto- Makina αε- Μοτο Action-Mx house-Ok wheel-Kafe Kori-Kafe threeποταμός-Motofactory gk-Φωτιαδης Γιωργος-τυροκομικά στρούγκα-ζαχαροπλαστεία σπέσιαλ-κοσμήματα Ντοκας-Σιδηρικα Γιτοπουλος!!!!!Επισης ενα ευχαριστω στο κατάστημα Makina αε για την ειδική απονομή που έκανε!!!!!Στην ομάδα δρόμεων Βεροιας!!!!Στο Καπα Βεροιας και στον Δήμο Βεροιας που παντα στηρίζουν τις προσπάθειες της λεσχης !!!!!!!Στο enduro gr και στο enduro fighter που ηταν χορηγοί εποικηνωνιας του αγώνα και φρόντισαν για την άριστη διαφήμιση του!!!!Στους χρονομετρες Info mega που έκαναν άψογα την δουλεια τους(αξίζει να πούμε ότι ειναι αυτοί που χρονο μετρούν και το παγκόσμιο enduro)!!!!!Ολους τους εθελοντές που ηταν πολύτιμη η βοήθεια τους!!!!Στις ομάδες Red rider – Chachagias- Mx house-KTM-Husqvarna-Makina αε για το όμορφη παρουσία που είχαν στην πλατεία ορωλογειου Και φυσικά ολους τους αθλητές που ειχαν μια άψογη παρουσία όλο το Σάββατοκυριακο!!!!!
Ραντεβου το 2015!!!!!!

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events