29 March 2024
Isle of Man TTΔιεθνή Επικαιρότητα

Επιστρέφει η MV Agusta στο Isle of Man TT !

Μια ομάδα που θα υποστηρίζεται από το εργοστάσιο της MV Agusta θα είναι παρούσα στον αγώνα Isle of Man 2013 ΤΤ. Με διευθυντή τον  Jack Valentine (Πρώην Διευθυντής της ομάδας της Crescent Suzuki World Superbike ) και αναβάτη τον Gary Johnson .

Ο Jack Valentine είναι ένας σεβαστός και ικανός διαχειριστής  ομάδας.Ηταν υπεύθυνος για την επιτυχή επιστροφή της  Triumph στην κατηγορία Supersport στο Isle of Man.Τα ίδια σχέδια έχει και για την MV Agusta με τον Gary Johnson για αναβατή. Έτσι λοιπόν έρχονται ως μια δυνατή παρουσία στο  Isle of Man TT

MV-Agusta-Isle-of-Man-TT-Jack-Valentine-Gary-Johnson-ValMoto[1]

Έχοντας μια στενή συνεργασία με την βιομηχανία Varese ,όπως επίσης και με την MV Agusta Corse ParkinGO World Supersport team, η ομάδα του Jack Valentine σύμφωνα με τα παραπάνω θα έχει μια αξιόμαχη μηχανή για το φετινό πρωτάθλημα ΤΤ.

Με τα χρονόμετρα να αποδεικνύουν τα όσα αναφέραμε παραπάνω για μια νικηφόρα πορεία στην κατηγορία ΤΤ ο Jack Valentine τόνισε  «Είναι ένα project το οποίο υπηρετώ με πάθος και το υποστηρίζω και είμαι σίγουρος ότι η νίκη είναι μέσα στους πραγματικούς στόχους μας».

Έχοντας δουλέψει και κατασκευάσει ομάδες στα BSB και στα WSBK νιώθω σίγουρος για την ομάδα μου την ValMoto , η οποία έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα να επιστρέψει και να επιτύχει.» Προσθέτοντας ότι: «Ο Gary είναι ένας ταλαντούχος αναβάτης και η F3 675 μια εξίσου εκπληκτική μηχανή. Είμαι σίγουρος ότι το δίδυμο αυτό είναι μια συνταγή επιτυχίας και ο λόγος να πανηγυρίσω άλλη μια ποριά επιτυχιών στο ΤΤ». Ο Gary Johnson είπε «Πραγματικά περιμένω με ανυπομονησία τη φετινή έναρξη του πρωταθλήματος TT για να οδηγήσω την MV Agusta F3 675 μετά σήματα τις ValMoto»  και συνέχισε λέγοντας :  «Ο Jack είναι ένας από του πιο πεπειραμένους διευθυντές ομάδων και φυσικά με παγκόσμια αναγνώριση και απόδειξη είναι τα ρεκόρ που έχει στης πίστες αγώνων».

GARY-JOHNSON-WINS-SECOND-SUPERSPORT-TT-018[1]

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events