19 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Επίδειξη δύναμης ο Βασίλης Παντελεάκης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Ευρωπαικό Σαββατοκύριακο στο Autodromo di Franciacorta κοντα στο Μιλάνο, 5-6 Αυγούστου, καθώς πραγματοποιήθηκε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα MiniGP. O Βασίλης συμμετείχε στην κατηγορία  Junior A, μαζί με άλλους 15 συναθλητές του απ’ολη την Ευρώπη, κατακτώντας την 3η και 4η θέση στον δεύτερο και τρίτο αγώνα αντίστοιχα.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκίνησε την Παρασκευή με ένα ελεύθερο και 2 χρονομετρημένα session. Ο Βασίλης έβαλε τα δυνατά του και κέρδισε την 4η θέση στην σχάρα εκκίνησης.

Το πρωϊνό του Σαββάτου ξεκίνησε με ένα warm-up session, για να ακολουθήσουν οι 2 πρώτοι αγώνες. Στον γύρο ζεστάματος για τον πρώτο αγώνα, ένας αναβάτης έπεσε πάνω στον Βασίλη στην πρώτη στροφή, τραυματίζοντας τον στον αστράγαλο, αναγκάζοντας τον να μην τρέξει στον πρώτο αγώνα. “Έσφιξε” όμως τα δόντια στο διάλλειμμα που ακολουθησε και πήρε την θέση του στην εκκίνηση για τον δεύτερο αγώνα. Έκανε μία καταπληκτική εκκίνηση και οδήγησε τον αγώνα για τους τρεις πρώτους γύρους. Αλλά λόγω του τραυματισμού του, δεν άντεξε στην πίεση, και υποχώρησε στην τρίτη θέση, οπου και κατέληξε κερδίζοντας την καλύτερη του θέση φέτος. Την Κυριακή το πρωϊ τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα αφού δεν μπορούσε ούτε να πατήσει το πόδι. Αλλά με το πείσμα του καβάλησε το μηχανάκι, πήρε την εκκίνηση πάλι, έδωσε ένα φοβερό αγώνα και κέρδίσε την 4η θέση.

Εντυπωσιακή η παρουσία του Βασίλη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πολύ καλά αποτελέσματα, αν και δεν συμμετείχε στον πρώτο γύρο του Most και είχε και την ατυχία στον πρώτο αγώνα, πήρε την 8η θέση στην γενική κατάταξη με 4 αγώνες λιγότερους.

Ανανεώνεται το ραντεβού του για τις 26-27 Αυγούστου στo Jesolo της Βενετίας για τον πέμπτο γύρο του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποστηρικτές του Βασίλη, που ενισχύουν την πραγματοποιήση του ονείρου του!!!

Μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία του Βασίλη στην σελίδα του στο facebook:

https://www.facebook.com/VasilisPanteleakisMoto/

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events