29 March 2024
VIDEOSΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕλληνική επικαιρότηταΣυνεντεύξεις - ΠαρουσιάσειςΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εγκαίνια του Ducati Athens με άρωμα MotoGP και Andrea Iannone. VIDEO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Δευτέρα 8 Ιουλίου  το απόγευμα έγιναν τα επίσημα εγκαίνια της νέας κάθετης μονάδας Ducati Athens.

Η Kosmocar A.E., αποκλειστικός διανομέας της Ducati για την Ελλάδα και Κύπρο από τον Φεβρουάριο που έχει αναλάβει έχει κάνει πολλά βήματα στην επαναπροώθηση της μάρκας όπως η ίδια η Ducati ισχυρίζεται.

IMG_1248
Στην παρουσίαση που έγινε  στα εγκαίνια από τον ο κ. Γιάννη Μυτιληνάκη, διευθυντή marketing της Ducati, αναφέρθηκε σε όλες τις κινήσεις που έχει κάνει έως τώρα που είναι,  η δημιουργία της αγωνιστικής ομάδας  Kosmocar EKO Ducati που συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας , η   συμμετοχή της  στο Motofestival, η δημιουργία  του Ducati Riding School, η διοργάνωση track day για Ducatisti.

IMG_1368
Στην νέα στρατηγική της αντιπροσωπίας ήταν και ένα νέο μεγάλο κατάστημα Ducati στην Αθήνα , έτσι έφτασε στα εγκαίνια της νέας κάθετης μονάδας Ducati Athens  στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Καλλιρρόης 9.  Σε αυτό το νέο «σπίτι» της  Ducati στην Αθήνα  έχουν συγκεντρωθεί όλα τα νέα μοντέλα της εταιρίας καθώς και 10 μοτοσικλέτες για test ride.  Το Ducati Athens αποτελείτε από τρεις ορόφους και 534 τετραγωνικά μέτρα διαρρυθμισμένα στα πρότυπα που ορίζει η Ducati. Είναι μια  κάθετη μονάδα με πωλήσεις, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο με τέσσερις ράμπες, όλα τα ειδικά εργαλεία και εξειδικευμένο προσωπικό.

IMG_1406

Στην νέα πολιτική εντάσσετε και η νέα υπηρεσία της Ducati , ομολογουμένως εντυπωσιακή.  Η Ducati στην Ελλάδα θα χρησιμοποιήσει το υπάρχον δίκτυο της Audi, με τον τρόπο αυτό όποιος αναβάτης Ducati που έχει αγοράσει φέτος το Ducati του  πάθει βλάβη   στο δρόμο, τότε θα μπορεί να απευθυνθεί σε ένα σημείο Audi όπου θα φροντίσουν ώστε η μοτοσικλέτα να του επιστρέψει στην βάση της ενώ ο ίδιος θα συνεχίσει το ταξίδι του με ένα αυτοκίνητο Audi  Α3-Α4 που θα του παραχωρηθεί! Εντυπωσιακό!

IMG_1322

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και  ο Roberto Righi, διευθυντής πωλήσεων της  Ducati που απάντησε σε ερωτήματα δημοσιογράφων σχετικά με την πορεία της Ducati.

Από τα εγκαίνια της Ducati δεν θα μπορούσε να λείψει το άρωμα MotoGP αφού η Ducati έχει στο DNA της τους αγώνες. Επίσημος προσκεκλημένος του Ducati Athens ήταν και ο οδηγός των MotoGP  Andrea Iannone της δορυφορικής ομάδας της Ducati, Pramac Racing.

IMG_1311

Ο Andrea Iannone απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και του Biker Spirit . ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ !!!

ducati-athens1

To party συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ με πλήθος κόσμου και τον δημοφιλή οδηγό Andrea Iannone να μοιράζει αυτόγραφα.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events