29 March 2024
ScrambleΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Εγινε ο Αγώνας Προετοιμασίας Scramble, 23 Μαρτίου στη Λέσβο!

Με τους καλύτερους, δυνατόν, οιωνούς ξεκίνησε η φετινή χρονιά για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στη Λέσβο < Μυτιλήνη >. Η πολυέμπειρη Ε.ΔΙ.Λεσβου έστησε έναν άψογο αγώνα SCRABLE που απόλαυσαν οι αθλητές και παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατές, με κομμένη την ανάσα. 21 αθλητές πήραν μέρος οι οποίοι, κάτω από ένα καταπληκτικό καιρό, πάλεψαν για την διάκριση και την τελική νίκη χειροκροτούμενοι συνεχώς από τους θεατές.

Scramble_lesbos_2014_03
Στην κατηγορία S1 o μοτοκροσέρ ΧΑΣΑΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ οδηγώντας με ένα θεαματικό τρόπο το ΚΤΜ πήρε την πρώτη θέση ενώ στη δεύτερη θέση τον ακλούθησε ένας άλλος και πολλά υποσχόμενος μοτοκροσέρ ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΠΙΤΑΚΤΣΗΣ με Honda.
Την τρίτη θέση πήρε ο πρωτοεμφανιζόμενος αθλητής από το Πλωμάρι Λέσβου ΚΟΥΤΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ με Kawasaki δείχνοντας στοιχεία ότι μπορεί να πάει αρκετά ψηλά.
Την τέταρτη θέση πήρε ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ με Kawasaki, την πέμπτη θέση άλλος ένας πρωτοεμφανιζόμενος ο ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και την έκτη ο αθλητής τις ΕΔΙΛ από την Χίο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με YAMAHA

Scramble_lesbos_2014_06
Στην κατηγορία S2 τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα πρώτος και με μεγάλη διαφορά ήταν ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΒΙΝΤΕΡΙΚΟΣ με ΚΤΜ αποδεικνύοντας ότι είναι ο καλύτερος αθλητής αυτή τη στιγμή στο νησί μας, δεύτερος ο ΜΠΑΓΙΑΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ με ΚΤΜ πολύ δυναμικός με συνεχή άνοδο. Τρίτος ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ με YAMAHA από τη Χίο πολύ δυνατός αθλητής.
Τέταρτος ο ΜΑΚΡΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ με ΚΤΜ παρά πολύ σταθερός και φινετσάτος οδηγός. Πέμπτος ο ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ με ΚΤΜ που παρά την αποχή του τα τελευταία χρόνια, έδειξε ότι ακόμα είναι μέσα στο παιχνίδι. Στην έκτη θέση ο πάντα σταθερός και δυναμικός ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με ΚΤΜ.

Scramble_lesbos_2014_01
Πρώτος γενικής ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΒΙΝΤΕΡΙΚΟΣ, δεύτερος ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και τρίτος ο ΜΠΑΓΙΑΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events