26 April 2024
motoGP 2012

Δηλώσεις των 3 πρώτων του motoGP στο Mugello

Οι τρεις αναβάτες που κατέκτησαν το βάθρο αμέσως μετά τον αγώνα έκανα τις καθιερωμένες δηλώσεις για τον αγώνα στους δημοσιογράφους.

 

 

Jorge Lorenzo (Yamaha Factory) : Ήξερα  ότι θα ήταν δύσκολος αγώνας γιατί  και ο Dani είχε καλό ρυθμό. Στην πρώτη στροφή τον πέρασα όμως και ήθελα να φτιάξω μια διαφορά. Δυσκολεύτηκα λίγο περισσότερο με τα φρέσκα ελαστικά. Πίεσα όμως λίγο περισσότερο μετά από 10 γύρους, μπήκα στο 1:47 και έφτιαξα μια διαφορά. Μετά όλα ήταν λίγο πιο εύκολα και οδήγησα πιο ομαλά.

 

 

 

Dani Pedrosa (Repsol Honda):  Στην πρώτη στροφή φρέναρα αρκετά αργά και έχασα λίγο έδαφος, με πέρασε ο Jorge. Λίγο αργότερα με πέρασε και ο Dovizioso και ξαφνιάστηκα λίγο. Μου πήρε λίγο χρόνο να τον ξαναπεράσω γιατί  ήταν δυνατός στην πρώτη στροφή. Έπρεπε λοιπόν να κάνω κάτι καλύτερο σε άλλο σημείο της πίστας. Μέχρι εκείνο το σημείο όμως ο Lorenzo είχε φύγει. Βρήκα το ρυθμό μου και κατέβηκα στο 1:47, αλλά μόλις έγινε αυτό άρχισα να έχω πολύ γλιστρήματα  στο πίσω μέρος. Εμφανίστηκε και chatter πίσω και ανησύχησα για το πίσω ελαστικό. Αποφάσισα να μειώσω το ρυθμό μου γιατί  ο Lorenzo ήταν συνεχώς στο 1:47 και ήταν πολύ δυνατός. Η 2η θέση είναι καλό αποτέλεσμα.

Andrea Dovizioso (Monster Yamaha Tech3): Είναι φανταστικό  αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάνουμε, είμαστε δυνατοί στους αγώνες και είμαι ικανοποιημένος με το βάθρο. Προσπάθησα μπροστά στους συμπατριώτες μου να κάνω το καλύτερο δυνατό, έκανα καλή εκκίνηση και τους δύο πρώτους γύρους ήμουν γρήγορος, αλλά δεν μπόρεσα  να κυνηγήσω τον Lorenzo. Το βάθρο εδώ για έναν Ιταλό αναβάτη είναι ονειρεμένο και ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους θαυμαστές και την ομάδα μου.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events