29 March 2024
motoGP 2013

Δηλώσεις των τριών πρώτων της Pole position στην Indianapolis

Μετά την διαδικασία της pole position Οι τρεις πρώτοι έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

indy-marquez-2013

Marc Marquez: «Πάντα αισθανόμουν καλά σε αυτή την πίστα και όταν έτρεχα στις άλλες κατηγορίες, τώρα στην μεγάλη κατηγορία από τα πρώτα δοκιμαστικά ένοιωσα καλά στην πιστά με την μοτοσυκλέτα μου. Στα χρονομετρημένα ήξερα ότι το καινούργιο ελαστικό θα μου έδινε πολύ καλή πρόσφυση. Αύριο θα είναι ένας δύσκολος αγώνας γιατί όλοι έχουν δυσκολία με την πρόσφυση των ελαστικών προς το τέλος του αγώνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και  πιστεύω ότι έχουμε κάλο ρυθμό. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε  για τη νίκη.  Ο Lorenzo και ο Dani είναι δυνατοί, όποτε θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κατάσταση.»

indy-lorenzo-2013

Jorge Lorenzo: «Ήταν έκπληξη με τους οδηγούς της Honda γιατί είναι πολύ δυνατοί, όχι μόνο ο Marc αλλά και ο Dani και ο Stefan, και είναι πολύ δύσκολο για εμάς να είμαστε κοντά τους, βελτιωνόμουν όμως σε κάθε περίοδο, στο τέλος έβαλα τα δυνατά μου για να κάνω έναν τέλειο γύρο, ο πρώτος γύρος ήταν πολύ καλός, στον δεύτερο γύρο έκανα κάποια λάθη και δεν περίμενα να κάνω αυτόν τον χρόνο, παρόλα αυτά είμαι χαρούμενος γιατί πέρασε πολύ καιρός από τότε που βρέθηκα στην πρώτη σειρά εκκίνησης. Τα καταφέραμε ξανά, ευχαριστώ την ομάδα και ας δούμε τι θα γίνει αύριο σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα.”

indy-pedrosa-2013

Dani Pedrosa: «Αύριο θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, είναι μια πίστα στην όποια μετακινείς πολύ το σώμα σου και απαιτεί καλή φυσική κατάσταση. Είμαι καλυτέρα όμως όχι ακόμα 100%, παρόλα αυτά είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα, ελπίζουμε να βελτιωθούμε ακόμα λίγο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εκκίνηση και έναν καλό αγώνα.»

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events