28 March 2024
motoGP 2012

Δηλώσεις των τριών πρωταγωνιστών του Assen

Οι Casey Stoner, Dani Pedrosa και Jorge Lorenzo μετά το τέλος των κατατακτηρίων στο Assen μίλησαν στην καθιερωμένη συνέντευξη στην αίθουσα συνεντεύξεων.

Casey Stoner (Repsol Honda): Χθες προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε το chatter . Η αίσθηση με τη μοτοσικλέτα δεν ήταν καλή, ιδιαίτερα όταν αυξήθηκε η θερμοκρασία. Το πρωί δεν προλάβαμε να κάνουμε δύο γύρους και είχα μια μεγάλη πτώση, ίσως μια από τις μεγαλύτερες στην καριέρα μου. Το πρωί λοιπόν δεν κάναμε πολλά, αλλά και οι υπόλοιποι δεν έκαναν πολλά λόγω της βροχής. Ξέραμε ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε την απογευματινή περίοδο για να δουλέψουμε, μείναμε λοιπόν με το σκληρό ελαστικό διότι οι υπόλοιποι είχαν καλά αποτελέσματα με αυτό και είναι μια επιλογή για τον αγώνα. Δεν καταφέραμε να το κάνουμε να δουλέψει και ήρθε η βροχή για να μας αφήσει πίσω. Χρειαζόμασταν περισσότερο χρόνο και στο τέλος είπα ας βάλουμε ένα μαλακό ελαστικό και θα δούμε τι θα γίνει. Ήταν έκπληξη για εμάς αυτός ο χρόνος, δεν είχαμε καταλάβει ότι είχαμε τέτοιο ρυθμό, αλλά θα πρέπει να τον κάνουμε να κρατήσει σε όλο τον αγώνα.

 

Dani Pedrosa (Repsol Honda) : Κάναμε μερικές αλλαγές στη μοτοσικλέτα και φαίνεται να είναι λίγο καλύτερη. Η αίσθηση είναι καλύτερη και βελτιωμένη σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα και ακόμα προσπαθούμε να φτιάξουμε το chatter. Παραμένει μεγάλο πρόβλημα. Είμαστε επικεντρωμένοι στον αγώνα. Η πρώτη σειρά είναι πάντα πολύ σημαντική διότι η πρώτες στροφές είναι σφικτές. Αύριο είναι σημαντικός ο αγώνας και ελπίζω να πάω καλά.

 

 

 

Jorge Lorenzo (Yamaha Factory) : Σήμερα η βροχή έκανε τη ζωή μας λίγο δύσκολη, το πρωί και το απόγευμα. Τελικά καταφέραμε να κάνουμε τα τελευταία λεπτά γρήγορα για να πάρουμε την pole position. Έκανα δύο γύρους και στο δεύτερο ήμουν πολύ γρήγορος, αλλά στις τελευταίες στροφές φρέναρα αργά και έχασα χρόνο. Η 3η θέση δεν είναι άσχημη για τον αυριανό αγώνα, στόχος είναι να κερδίσουμε βαθμούς, αλλά έχω καλή αίσθηση με τη μοτοσικλέτα.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events