29 March 2024
motoGP 2012

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Estoril QP

Οι τρείς πρώτοι των κατατακτηρίων δοκίμων,  Casey Stoner, Dani Pedrosa και Cal Crutchlow μετά το τέλος του αγώνα μίλησαν για τις κατατακτήριες στην αίθουσα συνεντεύξεων του Estoril

Casey Stoner (Repsol Honda) : Το πρωί αισθάνθηκα καλύτερα. Η μοτοσικλέτα δούλευε καλά στην 3η περίοδο και φτιάξαμε μερικά σημεία στα οποία δεν πηγαίναμε καλά. Αλλά τελικά μερικά σημεία έγιναν χειρότερα το μεσημέρι. Αυτά που φτιάξαμε το πρωί έγιναν τα αδύνατά μας σημεία το μεσημέρι και δεν πήραμε τη σωστή κατεύθυνση. Δεν είχα αυτοπεποίθηση μέχρι το μέσο της περιόδου έπρεπε να βρούμε κάτι περισσότερο στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας για καλύτερη πρόσφυση. Ιδιαίτερα στην τελευταία στροφή χάναμε πολύ χρόνο. Ελπίζω να βρούμε κάτι ακόμα καλύτερο αύριο το πρωί και να μετατρέψουμε αυτήν την pole σε κάτι καλό. Έχουμε πάει καλά αυτό το τριήμερο και θα ήθελα να το ολοκληρώσουμε καλά, αλλά θα δούμε τι θα γίνει αύριο.

 

 

 

Dani Pedrosa (Repsol Honda) : Είναι περίεργο το τριήμερο διότι θυμίζει εκείνο της Jerez στον καιρό. Όταν άρχισε να ψιχαλίζει ήμουν χαμηλά στην κατάταξη και βγήκα έξω με ένα χρησιμοποιημένο ελαστικά απλά για να βελτιώσω τη θέση μου. Αλλά ευτυχώς ήταν στεγνά και στο τέλος έκανα καλούς χρόνους, επίσης έπρεπε να είμαι προσεκτικός με την κίνηση, αλλά τελικά έκανα αυτόν τον γύρο και βρέθηκα στην πρώτη σειρά.

 

 

 

 

Cal Crutchlow (Monster Yamaha Tech3) : Στην πραγματικότητα έπρεπε να πάω πιο γρήγορα. Προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο δυνατό, έκανα μερικά λάθη στα πρώτα δύο κομμάτια της πίστας και σκέφτηκα να παρατήσω το γύρο, αλλά τελικά τα κατάφερα. Είμαι ικανοποιημένος διότι έκανα καλό το τελευταίο split, εκεί που όλοι δυσκολεύονται και ο Jorge. Νομίζω ότι η ομάδα έκανε καλή δουλειά, ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στο βάθρο, αλλά ο Jorge θα είναι εκει αύριο και θα παλέψει για τη νίκη. Θα είναι δύσκολο το βάθρο, αλλά θα παλέψουμε, είμαι ικανοποιημένος που έχω την πρώτη Yamaha και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

 

 

 

 

.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events