20 April 2024
motoGP 2012

Δηλώσεις των προταγωνιστών της Pole position στο Motegi !

Οι τρεις πρώτοι της pole , Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa και Cal Crutchlow βρέθηκαν μετά το τέλος της κατατακτήριας περιόδου στην αίθουσα συνεντεύξεων και μίλησαν για αυτήν.

 

 

Jorge Lorenzo (Yamaha Factory) : Όλοι πήγαν πολύ γρήγορα στις κατατακτήριες και βρέθηκα να είμαι στην 4η θέση με το 1:45.3. Δεν ήθελα να μείνω στην 4η θέση και πίεσα στο 100% στον τελευταίο γύρο για να πάρω την pole position. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την pole, την απόδοση της μοτοσικλέτας και το ρυθμό αγώνα και νομίζω ότι αύριο θα έχει ενδιαφέρον ο αγώνας.

 

 

 

.

 

Dani Pedrosa (Repsol Honda) : Ήταν δύσκολη περίοδος για μένα διότι είχα πολλά προβλήματα, κυρίως με το chatter. Δεν μπορούσα να βρω τον τρόπο να ξεπεράσω το πρόβλημα και έμπαινα συνεχώς στα pit για να δω τι μπορώ να φτιάξω. Στο τέλος ήμουν πίσω στην κατάταξη και έπρεπε να πιέσω, έκανα ότι μπορούσα και η 2η θέση είναι καλή. Ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση αύριο και να μην έχω τόσο chatter.

 

 

 

.

 

Cal Crutchlow (Monster Yamaha Tech3) : Βελτιωθήκαμε πολύ στη διάρκεια του τριημέρου. Την Παρασκευή ήμασταν κοντά στις CRT και σήμερα ήμασταν σχεδόν πρώτοι στις κατατακτήριες τόσο με το μαλακό όσο και με το σκληρότερο ελαστικό. Απογοητεύτηκα που δεν πήρα την pole, νομίζω ότι ήταν καλή ευκαιρία, αλλά κάτι έσπασε στη μοτοσικλέτα είχε πολλές δονήσεις και πρέπει να κοιτάξουμε τα δεδομένα να δούμε τι έγινε. Μόλις έβαλα νέο ελαστικό συνέχισε αυτή η δόνηση και δεν μπόρεσα να κάνω κάτι περισσότερο. Ελπίζω αύριο να έχω καλό αγώνα.

 

 

 

 

.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events