19 April 2024
motoGP 2012

Δηλωσεις των πρωταγωνιστων του MotoGP στο Silverstone

Οι τρεις πρωταγωνιστές του MotoGP  Lorenzo, Stoner και Pedrosa έκαναν δηλώσεις για τον αγώνα στο Silverstone

Jorge Lorenzo (Yamaha Factory): «Σήμερα ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Όλοι μπροστά μου ήταν πολύ δυνατοί και γρήγοροι και ήταν δύσκολο για μένα να τους φτάσω και να μείνω μαζί τους. Όταν τους έφτασα περίμενα λίγο να βρω την κατάλληλη στιγμή. Στους επόμενους γύρους άρχισαν όλοι να μειώνουν το ρυθμό τους και τότε ήταν τα πράγματα λίγο πιο εύκολα για μένα. Όταν έπιασα τον Casey είχαμε μια υπέροχη μάχη, ευτυχώς για μας είχα καλύτερο ρυθμό και τον προσπέρασα. Τέσσερις γύρους πριν από το τέλος έκανα ένα μεγάλο λάθος αλλά ευτυχώς δεν έπεσα! Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα, και για την ομάδα που μου έδωσε μία καλή μηχανή και πάλι.»

 

Casey Stoner (Repsol Honda): «Δεν ήταν ένας πολύ καλός αγώνας για εμάς σήμερα, ακολούθησα τον Ben για δύο γύρους , ο ρυθμός του ήταν πολύ γρήγορος. Πίεζα πολύ στο φρενάρισμα για να καλύψω το έδαφος. Δεν είχαμε καλή πρόσφυση στην άκρη του ελαστικού ειδικά στην αριστερή πλευρά, το ελαστικό καταστράφηκε σχεδόν από το 3ο γύρο. Ο Ben έκανε ένα λάθος και πέρασα, σε εκείνο το σημείο άρχισα να πιέζω ξανά στα φρένα για να κρατήσω τους υπόλοιπους πίσω μου, διότι δεν είχαμε το ρυθμό σήμερα. Στο τέλος είχαμε μάχη με τον Jorge, είχε περισσότερη πρόσφυση από εμένα και μεγαλύτερη ταχύτητα μέσα στη στροφή. Στις εξόδους προσπάθησα να τον κρατήσω πίσω μου, αλλά ήταν καλύτερος και πήρε τη νίκη. Σήμερα χρειαζόμασταν λίγο περισσότερη πρόσφυση για να παλέψουμε για τη νίκη, αλλά κοιτάζοντας τα πίσω ελαστικά στο τέλος του αγώνα, είδαμε ότι κάτι δεν πάει καλά.»

Dani Pedrosa (Repsol Honda): «Έχω ανάμικτα συναισθήματα μετά τον αγώνα, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο βάθρο σε αυτή την πίστα για πολλούς λόγους. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο  δεν ήταν εύκολο για εμάς να μάθουμε την πιστά και να ρυθμίσαμε την μηχανή με αυτές τις συνθήκες. Δεν είχα μια από τις καλύτερες εκκινήσεις μου, προσπάθησα να πάω από την εξωτερική, αλλά δεν κατάφερα να περάσω και έμεινα πίσω. Στην αρχή οι μάχες ήταν έντονες και δεν μπορούσες να ξεφύγεις. Ο Casey άρχισε να ξεφεύγει με τον Bautista. Άρχισα σταδιακά να κερδίζω θέσεις και κατάφερα να περάσω το Dovizioso, Bautista και Spies και βρέθηκα στην 3η θέση και προσπάθησα να πιάσω τον Casey και τον Jorge. Ο Jorge άνοιξε τη διαφορά, το ίδιο έκανε και ο Casey, αλλά στον τελευταίο γύρο έφτασα πίσω του και προσπάθησα να τον περάσω. Είχα μια δύσκολη στιγμή όμως και δεν τα κατάφερα. Στον επόμενο αγώνα πρέπει να βελτιωθούμε.»

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events