28 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Mr KTEO 10300 SP Spiliotis Racing Team

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Μια δύσκολη, όσο και χορταστική χρονιά ολοκληρώθηκε για τη Mr KTEO 10300 SP Spiliotis Racing Team.

SP_5Η αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε με το αριστερό και μια εγκατάλειψη στον πρώτο αγώνα, για να φτάσει στο τέλος της με έναν πετυχημένο διπλό αγώνα στην πίστα των Σερρών που επιτέλους ξανάνοιξε τις πύλες της με φρέσκια άσφαλτο.

Στις Σέρρες λοιπόν η Yamaha R1 με τον αριθμό #69 της Mr KTEO 10300 SP Spiliotis Racing Team κατάφερε στον πρώτο αγώνα του διημέρου τον καλύτερο φετινό της τερματισμό στην 4η θέση, ενώ και στον δεύτερο αγώνα κατάφερε να τερματίσει 6η.

SP_3

Έκλεισε έτσι με επιτυχία η σεζόν καταλαμβάνοντας την 9η της τελικής κατάταξης στην κορυφαία αγωνιστική κατηγορία ταχύτητας στην Ελλάδα, ανάμεσα στους ταχύτερους Έλληνες αναβάτες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κεντρικό μας χορηγό Mr KTEO 10300 για την αποφασιστική συμβολή του σε μια ακόμη δυνατή αγωνιστική προσπάθεια. Επίσης απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες σε όλες τις εταιρείες που μας βοήθησαν να έχουμε για μια χρονιά ακόμη ένα τόσο ανταγωνιστικό πακέτο μοτοσυκλέτας και αναβάτη, καθώς και όλους τους φίλους που μας δίνουν κουράγιο για συνεχίζουμε κάθε χρόνο και πιο δυνατά.

SP_1

Υποστηρικτές Mr KTEO 10300 SP Spiliotis Racing Team

Mr KTEO 10300

Yamaha

Bering

Arai

Matris

Bikesplast

Pipercross

Beringer

F.Fabbri

FRAM Corse

Robby Moto Engineering

Capit Performance

Remus

Hel Performance

Samco Sport

PP Tuning

TSS

SP_2

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events