25 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔιεθνή Επικαιρότητα

Γράμμα απο τον Gabriele Del Torchio Ducati President

Ενα γράμμα  προς όλους τους  Ducatisti σε όλο το κόσμο από τον Gabriele Del Torchio Ducati President  για την παραγωγή της  Ducati

Αγαπητοί μας φιλοι, Ducatisti

Δυστυχώς, οι καταστροφικές και τραγικές συνέπειες του σεισμού, που πρόσφατα χτύπησε το Po Valley βόρεια της Bologna, είναι γνωστές σε ολους, καθώς και το βαρύ τίμημα σε υλικές ζημιές, αλλά και ανθρώπινες ζωές.

Όχι μόνο κατοικίες και ιστορία κτήρια κατέρρευσαν, αλλά και τοπικές βιομηχανίες έχουν επηρεαστεί, μέσα στην καρδιά του “Motor Valley” από όπου η Ducati αντλεί τα πολύτιμα, υψηλής τεχνολογίας, και μοναδικά εξαρτήματα που απαιτούνται για την κατασκευή των μοτοσυκλετών της.

Ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι καθημερινά – ακόμα και τώρα καθώς γράφω – νέες δονήσεις καταγράφονται, ευτυχώς όχι τόσο ισχυρές. Στο Borgo Panigale έχουν καταγραφεί οι μεγαλύτερου μεγέθους δονήσεις, ευτυχώς χωρίς ζημιές σε περιουσίες η ανθρωπινές ζωές. Ωστόσο ακόμα είμαστε σε συναγερμό.

Κάποιοι από τους συναδέλφους μας, ζουν στις περιοχές που επηρεάστηκαν περισσότερο, και τα σπίτια τους έχουν σοβαρές ζημιές η και έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Οι καρδιά μας είναι μαζί τους, και ενέργειες υποστήριξης έχουν ξεκινήσει απο την πρώτη στιγμή, με πολλούς και διαφόρους τρόπους, συμπεριλαμβανομένου, της αυθόρμητης συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας που οργάνωσαν club της Ducati απο όλο τον κόσμο – για το οποία και είμαι ιδιαιτέρως περήφανος και ευγνώμον.

Ο καθένας ατομικά, ιδρύματα και επιχειρήσεις της περιοχής Emilia αντιδρούν με σπουδαίο κουράγιο και αποφασιστικότητα – πράγμα που αποδεικνύει τον δυνατό τους χαρακτήρα και την κοινωνική συνοχή τους.

Οι προμηθευτές μας κάνουν μεγάλη προσπάθεια να επανεκκινήσουν την παραγωγή το συντομότερο δυνατό, και η Ducati τους υποστηρίζει ώστε να συνεχίσουν να ενισχύουν την αυθεντικότητα και την παγκοσμίου κλάσης ποιότητα των μοτοσυκλετών μας.

Ωστόσο, παρολη την αφοσίωση στις  προσπάθειες μας, υπάρχει η πιθανότητα περαιτέρω καθυστερήσεων στην παραγωγή μας. Γνωρίζουμε οτι όλο αυτό τον καιρό, πολύ απο εσάς δικαίως ανυπομονείτε για τις ολοκαίνουριες Ducati σας.

Για κάποιους αυτή η αναμονή μπορεί να διαρκέσει λίγο ακόμα. Γράφω συνεπώς, απευθυνόμενος σε εσάς με σκοπό να κατανοήσετε πλήρως την ιδιαιτερότητα της παρούσας κατάστασης κάτω απο την οποία εργαζόμαστε.

Παρακαλώ συνεχίστε να εμπιστεύεστε την Ducati, αλλά και όλο το “motor valley”: όλοι μαζί, θα είμαστε ξανά πάνω στη σέλλα πολύ σύντομα!

Gabriele Del Torchio

Ducati President and CEO

 

 

.

Δ.Τ.

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events