29 March 2024
EnduroΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Για 8 συνεχή φορά o Βασίλης Σιαφαρίκας πρωταθλητής Endurο με Honda CRF 480R

Για 8η συνεχή φορά ο Βασίλης Σιαφαρίκας οδηγώντας ένα Honda CRF 480R, μία συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. – Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda Moto στην Ελλάδα,  κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2012.

O Βασίλης Σιαφαρίκας οδήγησε το CRF 480R στην πρώτη θέση και των 6 αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσει τόσο την 1η θέση στη γενική κατάταξη του πρωταθλήματος με 150 βαθμούς όσο και την 1η θέση στην κατηγορία Ε3.
Με την επιτυχία του αυτή ο 32χρονος Βασίλης Σιαφαρίκας μετρά 10 πρωταθλήματα Enduro όλα με μοτοσυκλέτες Honda. Το 2012 ο Βασίλης Σιαφαρίκας συμμετείχε και στο Πανελήνιο Πρωτάθλημα moto-cross όπου τερμάτισε στην 5η θέση της κατηγορίας ΜΧ1.

O πολυπρωταθλητής στο τέλος του τελευταίου αγώνα για το 2012 στα Γρεβενά δήλωσε: «…το 2012 ήταν μία από τις καλύτερες αγωνιστικές μου χρονιές αφού κατάφερα να επαναλάβω την επιτυχία του 2005. Δηλαδή να τερματίσω στην 1η θέση όλων των αγώνων του πρωταθλήματος. Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής προετοιμασίας, των προπονήσεων, της καλής φυσικής κατάστασης αλλά κυρίως της αξιοπιστίας και της τεχνολογικής υπεροχής της Honda. Στόχος μου είναι να επαναλάβουμε την επιτυχία αυτή και το 2013».

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events