29 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΑΡΤΕΜΙΣ-ΛΕΜΟΤ, 1ος αγώνας για το ΠΠΤΜ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:  Το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Απριλίου 2014, διεξήχθη στο Στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης, ο 1ος αγώνας για το ΠΠΤΜ.
Τον αγώνα διοργανώσαμε δύο από το παλαιότερα σωματεία της ΑΜΟΤΟΕ, η ΑΡΤΕΜΙΣ με την ιστορική ΛΕΜΟΤ.

artemis-lemot-logo

Τα προβλήματα….πολλά, όχι όμως αξεπέραστα, με δεδομένο ότι, ο αγώνας μας ανατέθηκε, μία εβδομάδα πριν το Πάσχα. Ο καιρός μας έκανε την χάρη στο αγωνιστικό, αλλά δεν βοήθησε στο να έρθουν θεατές, να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των 70 αθλητών, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Μεγάλες μάχες και έντονος συναγωνισμός, σε όλες τις κατηγορίες, αποζημίωσε όσους κατάφεραν να έρθουν, παρά την καταρρακτώδη βροχή που έριχνε παντού (εκτός από την Τρίπολη).

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ,εντυπωσιακός ο Δημήτρης Παπαγγέλου (ΑΡΤΕΜΙΣ) που κατέκτησε την 1η θέση με 1:00:431, έχοντας πίσω του τον συμπαθέστατο μουσικό Δημήτρη Βάμβα (ΟΜΑΔΑ 65) στην 2η θέση. Τρίτος τερμάτισε ο Λουκάς Ψαρράς (ΟΜΑΔΑ 65)με 4ο τον οδηγό από την Τρίπολη Ηλία Δανάσκο (ΛΕΜΟΤ), 5ο τον Κώστα Καρανίκα που επανεμφανίστηκε μετά από καιρό (ΛΕΜΟΤ) και η εξάδα έκλεισε με τον Σταμάτη Κοντομανώλη (ΑΡΗΣ).

Στην κατηγορία RACING, την αμιγώς αγωνιστική κατηγορία που συγκέντρωσε 17 συμμετοχές, 1ος τερμάτισε ο Γιώργος Κίτσος (ΦΙΑΜ) με 00:59:50, επιστρέφοντας στις νίκες, με μια ανάσα πίσω του τον ανανεωμένο Λάμπρο Τσώκο (ΛΕΜΟΤ) και 3ο τον Μάκη Σιφναίο που επέστρεψε στην ιστορική αυτή κατηγορία. 4ος τερμάτισε ο Ανδρέας Παργινός, (ΛΕΜΟΤ) με 5ο τον νεαρό Λέανδρο Ντότσικα (ΛΕΜΟΤ) και 6ο τον Αντώνη Αβραμόπουλο (ΜΟΒΕ).

Με κομμένη την ανάσα, παρακολουθήσαμε, στην κατηγορία SUPERSPORT, τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας, Σάκη Συνιώρη, (ΛΕΜΟΤ) να κάνει 00:57:770 και να κατακτά εύκολα την πρώτη θέση, με 2ο τον πάντα γελαστό Σωτήρη Μπεγνή (ΑΡΗΣ) και τρίτο τον ακούραστο και μαχητικό Βαγγέλη Καρακατσάνη (ΛΕΜΟΤ).Στην 4η θέση τερμάτισε ο Αλεξ Παπαγεωργίου (ΛΕΜΟΤ) κάνοντας εκπληκτικό αγώνα και την εξάδα έκλεισα μετά από θεαματική μάχη οι Μιχάλης Κουτσουμπός (ΛΕΜΟΤ) στην 5η θέση και Νίκος Περιστεράς (ΛΕΜΟΤ) στην 6η.

Με 2 στα 2 ολοκληρώθηκε ο 1ος αγώνας ΠΠΤΜ, για τον Σάκη Συνιώρη (ΛΕΜΟΤ) κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία SUPERSPORT κάνοντας 00:56:714. 2ος ο εκπληκτικός περσινός πρωταθλητής της κατηγορίας, Λευτέρης Πίππος (ΑΡΗΣ),3ος ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Γιώργος Παπασταύρου που έδειχνε πολύ βελτιωμένος (ΛΕΜΟΤ), 4ος ο έμπειρος και τεχνικός Γιώργος Τσίτος (ΛΕΜΟΤ),5ος ο Άρης Γκιζίνος (ΦΙΑΜ) όπου μία άκυρη εκκίνηση και η αναγκαστική του διέλευση από το PITLANEτον καθυστέρησε,και 6ος τερμάτισε ο Φώτης Τσαλίκης (ΦΙΑΜ).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα θα τα βρείτε στο http://www.sportstiming.gr/live/results/moto/sp/SP14PAN1TRI/

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 70 αθλητές, που με την συμμετοχή τους, μας στήριξαν σε αυτό το πολύ δύσκολο εγχείρημα.

Επίσης τους χορηγούς μας, που σε τέτοιους δύσκολους καιρούς, ήταν δίπλα μας και φυσικά τους θεατές, που αψήφησαν τον καιρό και βρέθηκαν στην Τρίπολη, να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των αθλητών.

IMG_6121

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events