18 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2013

Ανοδική ήταν η πορεία του Στέφανου Καντιμοίρη στο Παν. Πρωτ. Ταχύτητας του 2013!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της m.a.m. racing team 48:  Η ομάδα μας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2013 στην κατηγορία SUPERSTOCK με οδηγό τον Στέφανο Καντιμοίρη με μια ΥΑΜΑΗΑ R1 1000cc.

IMG_9475

Η τελευταία “παράσταση” στην Τρίπολη ήταν παράλληλα και η καλύτερη φετινή μιας και ο οδηγός μας κατάφερε να ανέβει στο πόντιουμ των νικητών καταλαμβάνοντας την 5η θέση με ταχύτερο γύρο 58.804.

IMG_9179
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με το αποτέλεσμα της ομάδας στην πρώτη μας παρουσία στην κατηγορία SUPERSTOCK. Η ομαδική δουλειά είχε σαν αποτέλεσμα να έχουμε αισθητή βελτίωση και σταθερά ανοδική πορεία σ ένα ανταγωνιστικό και πολυέξοδο πρωτάθλημα. Η 10η θέση στην γενική κατάταξη κάνει σπουδαιότερη την επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς τον βαθμό δυσκολίας που έχει η συγκεκριμένη κατηγορία.

IMG_9380
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν να γίνει αυτή η επιτυχία πραγματικότητα, τους χορηγούς μας MOTOTEC RACING BY FASOULARIS, BOUKIS WAY PIRELLI, CHRISBERG FITNESS STORE που βοήθησε στην φυσική κατάσταση του οδηγού, Γ.ΤΣΙΡΙΚΟΣ μεταφορική και BLUE STAR FERRIES.

IMG_9676
Συγχαρητήρια σε όλους τους συναθλητές μας κι ευχαριστούμε για την φιλοξενία μια που είμαστε η μόνη ομάδα που έρχεται από νησί, την όμορφη και μοναδική Ρόδο.

IMG_0028

 

————————————————————————————————————————————————————

 

Το Biker Spirit ευχαριστεί τον Στέφανο Καντιμοίρη και την ομάδα του μιας και ο Στέφανος ήταν ένας από τους «βασικούς μας καμεραμάν» σε όλο το πρωτάθλημα,  αφού με τις κάμερες on board μας δίνει εικόνα του αγώνα από τα μέσα.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events