28 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του TEAM 65 για την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του 3ου αγώνα ΣΟΑΜ

Προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση του ΣΟΑΜ για την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του 3ου αγώνα του Πρωταθλήματος στο Τυμπάκι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Μας έγινε πρόταση από τον πρόεδρου του ΣΟΑΜ, κο Γιάννη Τζωρτζόπουλο για συνδιοργάνωση του Πανελληνίου Επάθλου Ταχύτητας και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στις 23-24 Ιουνίου στην πίστα των Μεγάρων.

Μετά από πολύ σκέψη και κατ΄ιδίαν συζήτηση και παρ΄ότι θεωρούμε μεγάλη ευκαιρία όλοι οι παράγοντες και εμπλεκόμενοι στον χώρο της μοτοσυκλέτας και των αγώνων να συνεργαστούν για ένα κοινό στόχο αποφασίσαμε για την συγκεκριμένη ημερομηνία να μην προχωρήσουμε στην συνδιοργάνωση για τους εξής λόγους:

– Το πρόγραμμα των χρονομετρημένων δοκιμών για τους δύο θεσμούς θα γινόταν υπερβολικά μακροσκελές και κουραστικό για τους αγωνιζόμενους.

– Αντίστοιχα υπερβολικό σε διάρκεια και κουραστικό θα ήταν και το πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής (σύνολο 8 αγώνες). Συνοπτικά θα αναφέρουμε ότι και τις δύο ημέρες το πρόγραμμα θα έπρεπε να ξεκινάει στις 09:30 και να τελειώνει στις 18:30 (χωρίς τις απονομές).

– Θα δημιουργούσαμε δίλημμα σε κάποιους συμμετέχοντες για τον ποιον θεσμό να επιλέξουν.

– Η πρόταση του ΣΟΑΜ να αγωνιστούν ταυτόχρονα αθλητές της κατηγορίας Open μαζί με αυτούς του Επάθλου, δεν θα ήταν εφικτό διότι έτσι θα είχαμε αγώνα με 40 συμμετοχές ταυτόχρονα, πράγμα που το θεωρούμε επικίνδυνο αλλά και η δομή του Επάθλου (ξεχωριστές κατηγορίες 1000cc και 600cc και 2 σκέλη) δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.

– Την οργάνωση του Επάθλου την έχει αναλάβει το σωματείο Λέσχη Φίλων Σπορ Μοτοσυκλέτας (ΟΜΑΔΑ 65) σε όλα τα επίπεδα, κατά συνέπεια θα έπρεπε να αναλάβει και την οργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας σε όλα τα επίπεδα, κάτι το οποίο δεν έβρισκε σύμφωνο τον πρόεδρο του ΣΟΑΜ. Το σωματείο μας όμως δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αναθέσει την οργάνωση σε εταιρεία.

– Το γεγονός ότι στην κατηγορία Open του Π.Π.Τ αλλά και όλο το Π.Ε.Τ πριμοδοτούνται όσον αφορά το κόστος ελαστικών από διαφορετικές εταιρίες θα δημιουργούσε πρόβλημα συνεργασίας με τις εταιρίες αυτές αλλά και θα αύξανε υπερβολικά το κόστος συμμετοχής όσων επιθυμούσαν να πάρουν μέρος και στους δύο θεσμούς.

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν αποφασίσαμε να μην προβούμε σε αυτήν την συνεργασία και δηλώσαμε ότι είμαστε στην διάθεση του ΣΟΑΜ για μια επερχόμενη συνδιοργάνωση.

 

Ο πρόεδρος

Θάνος Σοφούλης

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events