26 April 2024
Νέα της ΑγοράςΡεπορταζ

Αναβλήθηκε το Σαλόνι Μοτοσυκλέτας 2014

Το Σαλόνι Μοτοσυκλέτας είχε ανακοινωθεί  στις 20η Γενάρη 2014 στην εκδήλωση Ημερίδα Ενημέρωσης και Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΠΑΣΕΕΕΔ που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

DSC_6736
Είχε σχεδιαστεί να γίνει στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας από 25 έως 30 Μαρτίου 2014 από τον ΠΑΣΕΕΕΔ σε συνεργασία με την Lamarco.

Δυστυχώς όμως το Σαλόνι Μοτοσυκλέτας δεν θα γίνει αφού όπως μας είπε ο κος  Λάμαρης υπεύθυνος της Lamarco , δεν υπήρξε το αντίστοιχο ενδιαφέρον από τις Αντιπροσωπείες Διανομείς Δικύκλων και τις  Εισαγωγικές Εταιρείες Μοτοσυκλετών. Το αποτέλεσμα είναι ότι χωρίς τους βασικούς κορμούς του κλάδου, Σαλόνι Μοτοσυκλέτας δεν μπορεί να γίνει.

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία μεγάλη έκθεση Μοτοσυκλέτας ήταν το 2009, από τότε μόνο μεμονωμένα event ή και λίγο μικρότερες θεματικές εκθέσεις έχουν γίνει που προσπαθούν να στριμώξουν εκεί όσα περισσότερα μπορούν.

Πιστεύουμε πως στον καιρό που διανύουμε είναι δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν όμως για να προχωρήσει η αγορά και κυρίως να δώσουν την ευκαιρία και  κίνητρο στον μοτοσικλετιστή στο να μεταβεί στα νεότερα μοντέλα.

Ελπίζουμε την επόμενη χρονιά να είναι τα πράγματα καλυτέρα και να έχουμε και εμείς εδώ στην Ελλάδα ένα Σαλόνι Μοτοσυκλέτας όπως μας αξίζει.

DSC_6446

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events