29 March 2024
LMLΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΝέα της Αγοράς

Ανάπτυξη Δικτύου Επίσημων Διανομέων και Επισκευαστών LML

Στα πλαίσια της Ανάπτυξης Δικτύου Επίσημων Διανομέων και Επισκευαστών LML στην Ελλάδα, η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ως Επίσημος Εισαγωγέας με ιδιαίτερη ικανοποίηση  ανακοινώνει μια ακόμη ιδιαίτερα δυναμική συνεργασία με την Εταιρία ΒΑΓΙΑΝΕΛΗΣ Α.Ε. (BMW Motorrad – Kymco). 

LML-2-1_M

Προϊόν της συμφωνίας αποτελεί η έκθεση – διάθεση των LML Scooters από το κεντρικό κατάστημα της ΒΑΓΙΑΝΕΛΗΣ Α.Ε. σε ένα παραδοσιακό δρόμο μοτοσικλέτας επί της οδού Καλλιρρόης 23 στην Αθήνα.

Στο κατάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, να οδηγήσουν τα μοντέλα της  LML (Test Rides), να προμηθευτούν αξεσουάρ ένδυσης και μοτοσικλέτας εξειδικευμένα στην LML (Classic, Vintage) ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και ένα πρόγραμμα  εκδηλώσεων – παρουσιάσεων πάντα με την υποστήριξη της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον νέο μας Συνεργάτη  και προσκαλούμε όλους τους φίλους των Retro-Vintage Scooters της LML να επισκεφτούν το κατάστημα LML Βαγιανέλης που αποκτά ένα νέο μοναδικό χρώμα και δίνει έναν άλλον τόνο και νόημα στην Αστική μετακίνηση.

LML-2-2_M

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events