16 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΝέα της Αγοράς

Ανάκληση μοτοσυκλετών Husqvarna TR650 Terra και TR650 Strada

H Husqvarna Motorcycles σεβόμενη τους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών της και ακολουθώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, ανακοινώνει ανάκληση μοτοσυκλετών TR650 Terra και TR650 Strada, που αφορά αλλαγή χαρτογράφησης της μονάδας διαχείρισης του κινητήρα (ECU).

Με βάση έρευνες αγοράς, σε μεμονωμένα οχήματα των μοντέλων TR 650 Terra και TR 650 Strada έχει διαπιστωθεί περιστασιακά απότομο σβήσιμο του κινητήρα. Υπό προϋποθέσεις, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες οδηγικές καταστάσεις. Για να διασφαλίσουμε στους πελάτες μας πλήρη ασφάλεια σε κάθε κατάσταση οδήγησης, θεωρούμε απολύτως απαραίτητο να ενημερώσουμε το λογισμικό της μονάδας ECU.

Λόγω του ότι αυτά τα μοντέλα εξελίχθηκαν πριν την ανάληψη της Husqvarna από την KTM, η μονάδα ECU μπορεί να προγραμματιστεί πλήρως μόνο από τον προμηθευτή μας, την Magneti Marelli. Για το λόγο αυτό, οι μονάδες ECU όλων των οχημάτων πρέπει να αποσταλούν απευθείας στην Magneti Marelli στην Ιταλία. Τη διαδικασία αυτή την αναλαμβάνουν τα σημεία εξυπηρέτησης Husqvarna.

Οι κάτοχοι των μοτοσυκλετών, θα ενημερωθούν με προσωπική επιστολή και τους ζητείται να επικοινωνήσουν άμεσα με έναν εξουσιοδοτημένο έμπορο Husqvarna, για να κλείσουν ένα ραντεβού και να ενημερωθούν για τη σχετική επισκευή.

Η Husqvarna ζητά συγγνώμη για την κατάσταση αυτή και ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες των μοτοσυκλετών της για την κατανόησή τους ως προς την αναγκαιότητα αυτής της διαδικασίας, που ως στόχο έχει τη δική τους ασφάλεια.

Για οποιαδήποτε ερώτηση οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνούν με το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Husqvarna Motorcycles ή στο τηλέφωνο 210 55 40 640 ή στο email: info@ktm.gr

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events