28 March 2024
motoGP 2014

Ακόμη μια φανταστική νίκη του Marquez

Τεράστιο πλήθος 80.000 οπαδών μάρτυρες σε ένα μεγάλο αγώνα MotoGP με τον Marquez, κερδίζοντας μετά από την τελευταία του νίκη στο Silverstone οδηγώντας εκπληκτικά ερχόμενος από τις πιο πίσω θέσεις λόγο κακής εκκίνησης από την pole position. 93marquez__gp_1496_slideshow_169

Ο Lorenzo πήρε την πρώτη θέση νωρίς στον αγώνα μετά από μια πρώτη πτώση του Dani Pedrosa, ο οποίος έχασε το μπροστινό στην στροφή 15.Ο Pedrosa σηκώθηκε έφτασε στην 11η θέση πριν να υποστεί μια δεύτερη πτώση οπού εγκατέλειψε.

Ο Rossi πήρε το προβάδισμα καθώς πέρασε τον Lorenzo και ακολούθησε αμέσως προσπέρασμα από τον Marquez. Δύο γύρους αργότερα ο Marquez πέρασε μπροστά από τον ιταλό και έχτισε μια ασφαλής διαφορα για να υπερασπιστεί την πρώτη θέση.

Η Νίκη του Marquez είναι η 12η της σεζόν στο MotoGP, και ισοδυναμεί με το ρεκόρ του Mick Doohan με τις περισσότερες νίκες στη μεγάλη κατηγορία σε μια σεζόν . Το αποτέλεσμα σφραγίζει τον τίτλο της κατηγορίας των κατασκευαστών για τη Honda .

Ο Stefan Bradl νίκησε τον Bradley Smith πάνω στη γραμμή για την τέταρτη θέση .Ο Pol Espargaro οδήγησε γενναία στην έκτη θέση, έχοντας σπάσει ένα κόκαλο στο πόδι του σε ένα μεγάλο δυστύχημα το Σάββατο.

Ο Yonny Hernandez διέσχισε τη γραμμή έβδομος, κολητα στην πισω ροδα του Pol Espargaro.

Ο Andrea Dovizioso ήταν στην τέταρτη θεση και κατεληξε στην όγδοη θέση στους τελευταίους γύρους, προφανώς υποφέρε από ένα τεχνικό προβλημα.

Η πρώτη δεκάδα συμπληρώθηκε από τον Hector Barbera και τον Scott Redding.

Ο Aleix Espargaro και ο Alvaro Bautista έπεσαν στη στροφή 1 στον δεύτερο γύρο. Ένα μηχανικό πρόβλημα ανάγκασε την πρόωρη αποχωρηση του Cal Crutchlow την τρίτη εγκαταληψη του σε τρεις αγώνες.
Η στροφη 9 είδε τον Nicky Hayden να χάνει το μπροστινό του καθως κυνήγησε τον ομοσταυλο του Hiroshi Aoyama ο Karel Abraham συνετρίβη μερικές γύρους αργότερα.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events