28 March 2024
KTMΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Έτοιμη για δράση η Οικογένεια KTM ADVENTURE 2015

Η KTM αποκαλύπτει την ισχυρότερη από ποτέ οικογένεια Adventure με τα μοντέλα KTM 1290 SUPER ADVENTURE και KTM 1050 ADVENTURE να συμπληρώνουν την δυναμική και εκλεπτυσμένη γκάμα των KTM 1190 ADVENTURE και 1190 ADVENTURE R για το 2015.

Family-Adventure-2015
KTM ADVENTURE FAMILY 2015

Με περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρίας και ανάπτυξης, η καινούρια γκάμα Adventure χρησιμοποιεί καινοτόμα τεχνολογικά χαρακτηριστικά από την αυτοκινητοβιομηχανία τα οποία συνδυάζει με την ‘READY TO RACE’ φιλοσοφία της KTM και δημιουργεί πιο δυναμικές, πιο ασφαλείς και ποιο διασκεδαστικές μοτοσυκλέτες από ποτέ.

KTM 1290 SUPER ADVENTURE: εξοπλισμένη με κορυφαία τεχνολογία είναι το νέο σημείο αναφοράς στον πολυτελή τουρισμό
KTM 1290 SUPER ADVENTURE: εξοπλισμένη με κορυφαία τεχνολογία είναι το νέο σημείο αναφοράς στον πολυτελή τουρισμό

Η KTM 1290 SUPER ADVENTURE έρχεται για να επαναπροσδιορίσει την έννοια της πολυτελούς ταξιδιωτικής εμπειρίας στους δύο τροχούς. Εξοπλισμένη με 160hp, 140Nm, ημι-ενεργητικές αναρτήσεις, LED φώτα στροφής, cruise control, προαιρετικό hill hold control, η KTM παρουσιάζει μια μοτοσυκλέτα με ενσωματωμένη υψηλή τεχνολογία ως προς τις επιδόσεις, την άνεση, την ευκολία, σε συνδυασμό πάντα με την απαράμιλλη δυναμική.

KTM 1050 ADVENTURE – μπείτε στον κόσμο των Πρωταθλητών
KTM 1050 ADVENTURE – μπείτε στον κόσμο των Πρωταθλητών

Η KTM 1050 ADVENTURE δεν διαθέτει ούτε υπερβολική δύναμη, ούτε εξοπλισμό, για εκείνους που θέλουν μια ταξιδιωτική enduro μοτοσυκλέτα που προσφέρει καθαρή αγνή  απόλαυση και άνεση για μεγάλες αποστάσεις αλλά με ένα πλαίσιο το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί σε διαδρομές με στροφές ή απλώς σε μανούβρες μέσα στην πόλη ξεφεύγοντας από το κυκλοφοριακό χάος. Με τον δικύλινδρο V κινητήρα, που πρωτοεμφανίστηκε στο KTM 1190 ADVENTURE, η μείωση του κυβισμού δεν σημαίνει μείωση της απόλαυσης και της διασκέδασης –ταιριάζοντας απόλυτα στο ύφος, αποδίδοντας 95hp.

jp-lwti-12

Για την Οικογένεια ADVENTURE η KTM δημιούργησε ένα ειδικό  microsite – www.ktmadventure.com. Σε αυτό το microsite οι αναβάτες μπορούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για την γκάμα, να συγκρίνουν τα μοντέλα μεταξύ τους και να ανακαλύψουν ποιο μοντέλο Adventure καλύπτει τις ανάγκες τους.

Το KTM ADVENTURE Microsite διαθέτει όλες τις πληροφορίες που αφορούν την γκάμα  Adventure
Το KTM ADVENTURE Microsite διαθέτει όλες τις πληροφορίες που αφορούν την γκάμα Adventure

Μέσα από την τεράστια γκάμα των PowerParts μπορούν να επιλέξουν με ποια αξεσουάρ θέλουν να εξοπλίσουν ώστε να εξατομικεύσουν την μοτοσυκλέτα τους, αλλά και να μοιραστούν φωτογραφίες από την δική τους ADVENTURE για να βοηθήσουν και να εμπνεύσουν και άλλους αναβάτες.

img_5898

Αμέσως μετά την Παγκόσμια Δημοσιογραφική Παρουσίαση στα Gran Canaria, τέλος Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου, οι νέες μοτοσυκλέτες1050 and 1290 θα είναι διαθέσιμες προς πώληση σε όλους τους συνεργάτες KTM.

 

  • Τέσσερα ισχυρά μοντέλα Adventure
  • KTM 1290 SUPER ADVENTURE & KTM 1050 ADVENTURE έφτασαν για να συμπληρώσουν τα επιτυχημένα μοντέλα KTM 1190 ADVENTURE
  • Διαθέσιμα στους συνεργάτες KTM τον Φεβρουάριο
  • Ενεργοποιήθηκε το πρωτοποριακό microsite www.ktmadventure.com

img_0269

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events