23 April 2024
TrialVIDEOSΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕλληνική επικαιρότηταΜΟΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έγινε με επιτυχία το “TRIAL SHOW” στο Κιλκίς στις 8/9/2013 με τους Πίππο, Καρέτσο! Φωτογραφίες – Video! UPDATE

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το “TRIAL SHOW” στο Κιλκίς που διοργάνωσε ο Μ.Ο.Κιλκίς την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013.

TRIAL_SHOW_kilkis_2013_016

Video: Trial Show 2013 Kilkis


Με μεγάλη επιτυχία έγινε το “TRIAL SHOW” στο Κιλκίς που διοργάνωσε ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κιλκίς σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς  την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013,  στην Πλατεία Ειρήνης, στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς.

TRIAL_SHOW_kilkis_2013_032

Ο πρωταθλητής σε trial και ταχύτητας Λευτέρης Πίππος και ο πρωταθλητής motocross Λευτέρης Καρέτσος αποτελούσαν την ομάδα επίδειξης TRIAL SHOW, όπου πρόσφεραν θέαμα και παιχνίδια στον πολύ κόσμο που είχε γεμίσει την κεντρική πλατεία του Κιλκίς.

TRIAL_SHOW_kilkis_2013_001
Όπως χαρακτηριστικά είπαν τα μέλη του Μ.Ο.Κιλκίς «Ανεπανάληπτο, διαφορετικό, δύσκολο, αλλά παράλληλα ωραιότατο το “TRIAL SHOW” που πραγματοποιήθηκε και θαυμάσαμε εχθές 8/9 στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς με τον τρελαμένο νεαρό πρωταθλητή του trial και της ταχύτητας Λευτέρη Πίππο και τον εξαιρετικό καταξιωμένο πρωταθλητή επί σειρά ετών ..motocrosser και πλέον Τrialista, Λευτέρη Καρέτσο!!!»

TRIAL_SHOW_kilkis_2013_018

Συνεχίζοντας και περιγράφοντας αυτά που είδαν στο “TRIAL SHOW”  είπαν «Έκαναν τα αδύνατα δυνατά τα ανέφικτα κατορθωτέα, κάνοντας το trial πραγματικά σούστα, δείχνοντας τι θα πει ισορροπία πάνω σε μια μοτοσυκλέτα …και πολλά ακόμη ιδιαίτερα-πρωτόγνωρα για εμάς πράγματα που τα παρακολουθήσαμε με κομμένη ανάσα».

TRIAL_SHOW_kilkis_2013_004

Συνεχίζοντας να περιγράφουν το γνωστό Show όπου οι οδηγοί περάνε με τις μηχανές τους πάνω από κάποιους θαρραλέους που ξαπλώνουν στην άσφαλτο «Με ανοικτό στόμα παρακολουθήσαμε ιδιαίτερα όσους ξάπλωσαν στο οδόστρωμα για να δυσκολέψουν τους Λευτέρηδες να κάνουν άλμα περνώντας από πάνω τους χωρίς να τους ακουμπήσουν …(ο παλιός είναι αλλιώς όμως ..Λευτέρης Καρέτσος, και τους έπιασε στον ύπνο αφού πέρασε κανονικότατα περπατώντας με το trial πάνω τους) !!!»

TRIAL_SHOW_kilkis_2013_042
Ήταν μια πολύ καλή διοργάνωση και όπως είπε εκπρόσωπος του Μ.Ο.Κιλκίς  «Πραγματικά όμως όσο κι αν κουραστήκαμε όσο κι αν ταλαιπωρηθήκαμε όσο κι αν ξενυχτήσαμε όλοι εμείς από το Δ.Σ. του Μ.Ο.Κιλκίς και κάποια από τα μέλη του ..για να απολαύσουμε το χθεσινό Show, ΆΞΙΖΕ τον κόπο μας …ήταν μοναδικοί !!!!!

TRIAL_SHOW_kilkis_2013_040
Τους ευχαριστούμε που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και τους ευχόμαστε πάντα τα καλύτερα στις αθλητικές τους δραστηριότητες !!!! Μακάρι  κάποια στιγμή να μας ξανάρθουν!!!!!!!
Ευχαριστούμε θερμά και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και βρέθηκαν κοντά μας και γιόρτασαν μαζί μας αυτή τη πραγματικά απίθανη βραδιά !!!»

 

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events