24 April 2024
motoGP 2013

Έβδομη pole για τον Marquez, τρίτη στη σειρά!!!

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Marc Marquez κατέκτησε την pole position σήμερα μετά από εντυπωσιακές μάχες με το χρονόμετρο τα τελευταία δευτερόλεπτα μαζί με τον Jorge Lorenzo ο οποίος έμεινε δεύτερος, μόλις ένα εκατοστό του δευτερολέπτου πίσω από τον νεαρό αναβάτη της Repsol Honda Team.

93marquez__s1d6373_slideshow_169

Λίγο πριν το πέσιμο της καρό σημαίας ο Marquez έκανε χρόνο 1’47 .804 και ο τελευταίος γύρος μετά την λήξη του χρόνου ήταν δραματικός καθώς Marquez, Lorenzo και Pedrosa είχαν την τελευταία ευκαιρία να βελτιώσουν τον χρόνο τους.

26pedrosa__s1d6207_original

Ο περσινός νικητής Dani Pedrosa με χρόνο 1’47.957, δε μπόρεσε να τον απειλήσει και παρέμεινε στη τρίτη θέση ενώ ο Jorge Lorenzo το μόνο που κατάφερε ήταν να μπει ανάμεσα στις δυο Honda κάνοντας τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο της ημέρας με μόλις ένα εκατοστό του δευτερολέπτου διαφορά.

46rossi__s1d7861_original
Ο Valentino Rossi ενώ βρισκόταν δεύτερος, υποβιβάστηκε στην τέταρτη θέση στα τελευταία δευτερόλεπτα, μετά τις μάχες των τριών πρωτοπόρων, μπροστά από τους αναβάτες των δορυφορικών ομάδων της Honda,Stefan Bradl ( LCR Honda MotoGP ) και Alvaro Bautista ( GO & FUN Honda Gresini ) .

99lorenzo__s5d4348_original

Ο αναβάτης της Monster Yamaha Tech3, Cal Crutchlow δε μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο από μια έβδομη θέση , ενώ ο teammate του Bradley Smith πείρε την όγδοη θέση καθώς ήταν μόλις δύο δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργός.

Οι Andrea Dovizioso της Ducati Team, και ο Aleix Espargaro της Power Electronics Aspar ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, με τον δεύτερο να είναι και ταχύτερος στις CRT, ενώ στην ενδέκατη και δωδέκατη θέση της σχάρας εκκίνησης έχουμε τους Nicky Hayden της Ducati και Andrea Iannone της Pramac.

26pedrosa,93marquez,99lorenzo__s5d4386_original

Ο αγώνας αυτού του σαββατοκύριακου είναι ο 14ος γύρος του 2013 και ο τέταρτος στο Motorland Aragon, από το 2010 που η Ισπανική πίστα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο MotoGP.

Η εκκίνηση θα δοθεί αύριο στις 15:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ POLE

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events