28 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2014

Άλεξ Παπαγεωργίου – EKO και San Miguel στον πέμπτο και έκτο αγώνα της χρονιάς

Στις Σέρρες έλαβε χώρα ο πέμπτος και έκτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που συμμετείχε η ομάδα της ΕΚΟ – San Miguel με οδηγό των δις πρωταθλητή Alex Παπαγεωργίου.
alex-pap-xor
Το Team Boustas, με τον πολυπρωταθλητή Γιάννη Μπούστα και τον Μάνο Πετρόπουλο, προετοίμασε για άλλη μια φορά άψογα την μοτοσικλέτα Yamaha YZF-R6 καταλαμβάνοντας την pole position.
Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, στον πέμπτο αγώνα, ξεκινώντας από την πρώτη θέση του grid, έστριψε δεύτερος στην Κ1 ακολουθώντας τον Σωτήρη Μπεγνή. Οι συνθήκες όμως του αγώνα (στεγνό – βρεγμένο) δεν ευνόησαν τον Άλεξ ο οποίος έκανε μια έξοδο στην Κ15 με αποτέλεσμα να τερματίσει στην έβδομη θέση.
IMG_4692
Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου, στον έκτο αγώνα και ξεκινώντας για άλλη μια φορά από την πρώτη θέση του grid έδωσε συναρπαστικές μάχες με Νίκο Περιστερά, Μιχάλη Κουτσουμπό και Σταύρο Τριντή μέχρι και τον τελευταίο γύρο, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση.
IMG_3063
Το Πρωτάθλημα έλαβε τέλος και βρίσκει τον Άλεξ στην τρίτη θέση της τελικής κατάταξης για το 2014.
IMG_3090

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς που μας στήριξαν:
ΕΚΟ, San Miguel, ΑΜ Παπαγεωργίου Μοτό, ελαστικά Peristeras, Dunlop, Ermax, Brempo, Yamaha, Team Boustas, Shark, Alpinestars.

IMG_4663

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events