Παρουσίαση και Test Ride των νέων HUSQVARNA 2014! VIDEO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η HUSQVARNA η μάρκα με τις Σουηδικές ρίζες και την πλούσια ιστορία αγωνιστικών επιτυχιών το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου έκανε το πρώτο επίσημο Test Ride για Δημοσιογράφους στον Ωρωπό!

VIDEO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ HUSQVARNA 2014

IMG_2978
Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου είχε προηγηθεί παρουσίαση όλων των χαρακτηριστικών των νέων μοτοσυκλετών της HUSQVARNA

IMG_8237

Η HUSQVARNA  είχε στην διάθεση των δημοσιογράφων τέσσερις μοτοσυκλέτες, τις δίχρονες TC 125 και FC 350 και τις τετράχρονες  TE 300 και  FE 450, για να τις οδηγήσουν σε μια χωμάτινη πίστα όπου είχε επιμεληθεί η Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ωρωπού (A.Λ.Μ.Ω.). Άνθρωποι της Λέσχης ήταν εκεί για να βοηθήσουν .

IMG_3010

Το Biker Spirit Βρέθηκε στον Ωρωπό το Σαββάτο το πρωί και οδηγήσαμε και τις τέσσερις ολοκαίνουριες μοτοσυκλέτες.

IMG_3471

Ο καιρός ήταν καλός και μας έκανε τα χατίρια, ακόμα και με την μικρή ψιχάλα που έκανε το χώμα να είναι αφράτο και χωρίς σκόνη.

IMG_3170

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε μια παρουσίαση των τεσσάρων ολοκαίνουριων μοτοσυκλετών της HUSQVARNA καθώς και σκηνές από την οδήγηση των δημοσιογράφων.

IMG_8590

Θα επακολουθήσουν επόμενα άρθρα με την λεπτομερή παρουσίαση και εντυπώσεις κάθε μιας από τις μοτοσυκλέτες που οδηγήσαμε .

IMG_2976

Η οργάνωση ήταν άψογη και η φιλοξενία των ανθρώπων του καταστήματος “Racing Center 500” όπου  είχαν αναλάβει και την υποστήριξη  της όλης εκδήλωσης, μοναδική!

IMG_2955 WordPress Gallery Extra