Οι Ελληνικές συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ENDURO που θα γίνει στην Καλαμπάκα.

13 Ελληνικές συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ENDURO που θα γίνει στην Καλαμπάκα σε λίγες μέρες από τις 9 έως τις 11 Μαΐου 2014.

Στην E1 οι Τρικαλινοί Αλέξης Ζώρας με KTM  και με το νούμερο 50 (KTM‎.‎  MICHELIN – SIOKISMOTO – FRIENDS ) και Βασίλης Βρακάς με KTM  και με το νούμερο 51 (MOLET)  και από την Νέα Πέραμο Αττικής ο Παναγιώτης Ζαφειρίιου με HONDA και με το νούμερο 52 (PANNACORDEON-ZAFEIRIOU,MONSTER SHOP).

Στην Ε2 ο πολυπρωταθλητής από τα Γρεβενά Βασίλης Σιαφαρίκας με HONDA και με το νούμερο 60 (REDRIDERS – HONDA SARAKAKIS) και ο Τρικαλινός Γιάννης Τρίγκας με HONDA και με το νούμερο 61 (CHACHAGIAS). Από την Αθηνα ο Ηλίας Κυριλής με BETA και με το νούμερο 62 (BETA FUORISTRADA TEAM)  και απο την Καστορια ο Αντώνης Δήμου με HUSQVARNA και με το νούμερο 63 (MOTOACTION HUSQVARNA TEAM).

Στην E3 ο Απόστολος Ζβιντερίκος απο την Μυτιλινη με KTM και με το νούμερο 70 (ΜΠΛΑΝΗΣ‎ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ‎-‎ENDURO‎FIGHTER) , ο Χρήστος Παπαθεοδώρου από τα Γρεβενά με HONDA και με το νούμερο 71 (MONSTER‎SHOP‎.‎GR ‎- MXHOUSE – LIQUI MOLI‎), ο Θανάσης Tρίγκας από τα Τρίκαλα με HONDA και με το νούμερο 72 (CHACHAGIAS) και ο Γιάννης Σεβαστόπουλος από την Αθήνα με GAS GAS  και με το νούμερο 73 (EXTRA PRODUCTS – TAVERN ROZALIA).

Στην Ε JUNIOR ο Παναγιώτης Κακολύρης με KTM και με το νούμερο 82 (KTM SEE, DENICOL, MICHELIN, MC MOTO IMPORT).
Στην E YOUTH ο Αρτέμης Σφιναρολάκης με HUSQVARNA και με το νούμερο 90 (MOTOACTION HUSQVARNA TEAM).

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους Έλληνες οδηγούς μας.

ellinikes-noumeramask2014BS-XORHGOS world-enduro-maskPOSTER2014

Σχετικά Άρθρα